изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-28 @ 23:23 EET
Емилия отмъкнала две гаджета от убийцата си    
ОбществоУбийството в бургаското село Свобода е от ревност. Според "Монитор" 21-годишната Иванка Чавдарова заклала опонентката си в любовта, след като й отмъкнала две гаджета. Драмата се разигра късно вечерта в петък.

Убийцата Иванка Чавдарова живеела само на една пряка от жертвата Емилия Фотева. Двете жени станали смъртни врагове, след като преди време се влюбили в един и същи мъж. Обектът на чувствата им първо ходил с едната, после с другата, а накрая любовният триъгълник се разпаднал, пише "Монитор". 

Враждата и ненавистта между младите жени обаче останала да тлее. Наскоро пътищата на двете жени отново се пресекли в любовта, след като палавата Емилия отнела за втори път гаджето на съперницата си. 21-годишната Иванка освирепяла от злоба и завист и решила да сложи веднъж завинаги край на драмата си. Момичето подготвило предварително план за жестокото убийство и в петък вечерта подмамила жертвата си на безлюдно място край жп прелеза. Казала на Емилия, че иска да я види на „четири очи”, за да си изяснят отношенията.

Иванка отишла на срещата въоръжена с голям кухненски нож и след като съперницата й се появила, я нападнала в тъмното. Озлобеното момиче започнало да я сече със сатъра където свари, докато Емилия паднала мъртва в локва кръв на земята. След това захвърлила ножа и бегом се прибрала у дома. Трупът на 28-годишната жена е бил открит още същата вечер, а малко по-късно полицаите спипали и убийцата, която оставила навсякъде отпечатъците си включително и по оръжието. Емилия е убита със седем дълбоки прободни рани, две от които попаднали в сърцето й.

Задържаната Иванка е направила пълни самопризнания по случая, но отказала да отговори защо е извършила жестокото убийство. Отначало твърдяла, че Емилия я нападнала, а тя само се отбранявала. След престъплението Чавдарова се скрила при роднини в бургаския квартал „Меден рудник”. Ревнивата убийца е задържана за 24 часа в районното управление в Камено. Срещу нея ще бъдат повдигнати обвинения, а арестът й ще бъде удължен до 72 ч. с прокурорско постановление.

21-годишното момиче доскоро живеело в бургаския квартал Горно Езерово. Преди време се заселили с баща й Иван в село Свобода, след като незаконната им барака в квартала била срината. По същото време в селото се завърнала и Емилия, която пък дълго време била на гурбет в чужбина. Тя имала 7-годишно дете, което отглеждала сама, тъй като с бащата били разделени. http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

Емилия отмъкнала две гаджета от убийцата си | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди