изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 22:39 EEST
Йети съществува, доказано от тройна ДНК-експертиза! (ВИДЕО)    
Любопитно

Йети съществува и тайгата в южната част на  Кузбас е едно от неговите местообитания. Това твърди тройна ДНК-експертиза, която изследва фрагменти от кожа и косми на предполагаемия Снежен човек.



Трите независими анализа са правени в специализирани лаборатории в Москва, Санкт Петербург и университета в Айдахо, пише topnews.ru. Заключенията навсякъде свидетелстват за едно и също: биологичният материал е от човекоподобно същество, но не човек и не маймуна.

Мистериозните мостри от козина на неизвестно същество бяха открити от международна експедиция преди около година. Тя намери мострите в Азаската пещера в южната част на Кузбас. Находката от влакънца беше разделена на три и веднага изпратена за изследване. Общото мнение на учените е, че изследваната ДНК принадлежи на същество, много близко до човека. С подобни ДНК са се занимавали учените и при открити потенциални следи от Йети /Снежния човек, Голямата стъпка/ в района на Урал и в Америка.
Мистериозното същество не е човек, но стои много по-близо до човека в сравнение с най-близките му “роднини” – шимпанзетата, коментират изследователите.
През октомври 2011-а руско-американска експедиция потегли да търси Йети в южната част на Кузбас след многобройни разкази на местни ловци за срещи със Снежния човек. Забавният елемент в експедицията беше това, че учените взеха със себе си известния руски спортист Николай Валуев: по своите габарити и някои външни черти той напомня на Йети – такъв, какъвто си го представяме, и трябвало да бъде нещо като примамка. Снежният човек “не клъвнал” на примамката, но в Азаската пещера експедицията открила следи, които не са човешки, не са и на нито едно от познатите животни. Внимателното изследване на отпечатъците зарадвало изследователите – те открили миниатюрно парченце плът и власинките, за които стана дума.

Находките и наблюденията върху тях са представени на международна конференция с участието на учени от САЩ, Канада, Швеция и Естония. Невероятното понякога е реално – това именно искат да докажат на света ентусиастите, ангажирани с доказателствата за съществуването на Йети.  http://www.chudesa.net


Откриха у нас копие на пещерата на Дева Мария
Заловиха "снежния човек" Йети
Секс с маймуна? Практикуват го отдавна...
 


Сходни връзки

Йети съществува, доказано от тройна ДНК-експертиза! (ВИДЕО) | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.72 секунди