изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-19 @ 08:06 EET
Магия за любов!? Ето как да си върнете любимия, прогонвайки любовницата!?    
Любопитно Заклинател или магьосник е горе долу едно и също, като той може да направи магия за любов, но може да направи и черна магия за разваляне на взаимоотношенията в една двойка.


В повечето случаи, когато се прави магия, независимо дали става дума за бели или черни, врачката или екстра­сенсът изричат заклинания, които са насочени към обекта на въздействие (може да се каже – към потенциалната жертва).

Чрез заклинанията, по телепатичен път, те изпращат послания, които инат енергийна природа. Чрез тях се атакува енер­гийната система на човека.

Така е при магиите. Специалистите обаче ус­тановяват, че значителна част от негативните внушения, изразявани постоянно и мето­дически, могат да имат същия ефект както и магиите.

Иначе казано, не е необхо­димо да си врачка или екстра­сенс, не е чак толкова важно да знаеш един или друг текст на някакво заклинание, за да предизкаш ефекта, към който се стремиш.

Ако притежаваш магичес­ки способности и, ако си до­статъчно настойчив, е твърде вероятно твои внушения да въздействат върху обекта и да предизвикат желания ефект.

ВАЖНО! Това по-горе го казваме за сведение, а не за да се опитва този или онзи да прави магическо внуше­ние. Защото не е Богоугод­но. А и може да ви докара големи главоболия, предупреждават от в. “Шок”! Да продължим по-нататьк. Не всеки човек е в състоя­ние да оказва такива въздейс­твия върху други хора.

След проучване на способ­ностите на достатъчен по брой хора, специалистите са стигна­ли до извода, че около 1/3 (една трета) от хората могат да предизвикват силни внушения върху спящ човек. Конкретен пример: партнь­орката получава информация, че нейният благоверен е за-почал да „кръшка,,. Дори има представа коя е конкурентката. И решава да прибегне до „услу­гите,, на врачка, за да направи магия така, че да се разпадне „външната, връзка.

Именно при такава ситуа­ция специалистите констати­рат, че внушенията, отправени към любимия не от врачка, а от неговата половинка могат да имат същия ефект.

Ако половинката не е от тези 1/3 от хората, за които стана дума по-горе, ефектът ще е нулев.

Но ако притежава качествата и ако въздейства настойчиво върху любимия, докато той спи  - пращайки му послания, насочени срещу любовницата, за да се предизвика неговото негативно отношение към нея, ефектът може да е поразителен. Действително стават някакви промени в неговото вътрешно „аз„ и той се настройва срещу новата си симпатия. Като че му е направена магия! Макар да не е правена специално такава, но ефектът е аналогичен. http://www.chudesa.net

В нощта на ЧУДЕСАТА се сбъдват съкровените ни ЖЕЛАНИЯ! /ВИДЕО/
Да задържим аромата на парфюма по себе си
Приложна магия за Свети Валентин
Мистиката на числото 12
Изсушен мозък от лешояд показва тоточислата
Българско заклинание за любов
Любовно биле за Еньовден
ТАЙНИТЕ НА ВЕЧНАТА ЛЮБОВ
ВРАЧКИ БОРЯТ ДАНЪЦИТЕ С КОТЕШКИ ИЗПРАЖНЕНИЯ
Магьосници помагат на Николета Лозанова, гаджета нямало да я зарязват

 


Сходни връзки

Магия за любов!? Ето как да си върнете любимия, прогонвайки любовницата!? | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди