изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 15:51 EET
Млад козел дърта върба лющи    
Любопитно Той те кара дасе усмихваш. Понякога е дързък, обикновено е пълен с енергия и предпочита да излезете, вместо да гледа мач у дома, и освен това винаги те слуша... Може би защото е на 25 г., които ти си навършила преди десетилетие. А ти дотолкова си свикнала да вървиш в коловоза, че когато те наближи, се чувстваш като дерайлирал влак.

И изведнъж - челен сблъсък! Дали ще бъде само секс, или креватните упражнения ще се затвърдят и с тръпка, няма значение. Важното е, че той те кара да летиш и да се чувстваш по-млада и желана. Връзката ви може и да не продължи дълго, но пък със сигурност си струва.

Що е то кугарка?

Даже и да не знаете, че кугарът е другото име на пумата, то няма начин да не познавате поне една дама, която се топли с крехко агнешко в леглото си, пардон - прегръща по-млад мъж. В световния каймак това бяха доскоро Деми Мур и Ащън Къчър, Мадона и всичките й мъже, но и у нас си имаме водещата от Нова ТВ Гала и нейният приятел Стефан, бившата депутатка Юлиана Дончева, която дори се омъжи за 16 години по-младия от нея Стъки и т.н.

Именно кугарки (някъде още и пуми или леопардки) наричат жените, които по една или друга причина се впечатляват от по-млади господа. И докато да видиш прошарен мъж под ръка с младо гадже, вече съвсем не е рядкост, то все повече стават и двойките, при които възрастта е в полза на жената. В Австралийското статистическо бюро дори са изчислили, че за 10 години делът на дамите, които са поне с 10 години по-възрастни от своя постоянен партньор, се е увеличил с 23%. А според последното допитване на Зеления континент поне 55% от дамите там са изкарали най-малко една страстна нощ с по-млад мъж.

Защо го правят?

Пушкин беше казал, че на любовта всички възрасти са подвластни. Но дори емоцията да е изтикана на заден план, има и други причини, поради които една жена може да предпочете връзка с по-млад от нея мъж.

“Той ме кара да се чувствам по-жизнена и ме настройва оптимистично”, споделя потребителка на 34 г. в интернет форум. Без да се обиждат по-възрастните господа, те често гледат на живота по-консервативно и даже уморено. Нещо, което по-младите все още не са научили. А коя жена не иска тепърва да й предстои тръпката от това да градиш съдбата си? Още повече че младоците също имат причина да се увличат от каки. Най-малкото, защото момичетата на тяхната възраст все още се чувстват неуверени, при което дори 2 килограма в повече може да им смачкат самочувствието.

Освен всичко друго, ясно е, че подобна връзка има и своите сексуални преимущества. Консултантката по сексуални проблеми д-р Хелън Адамс пише: “Жените над 30 са много по-уверени в себе си и много по-лесно стигат до оргазъм, а мъжете над 20 не просто се възбуждат лесно, а са готови да правят секс отново и отново. Така те посрещат нарасналите сексуални нужди на една зряла жена.” В този смисъл съчетанието на двама партньори от съответните възрастови групи няма как да не направи една добра игра в леглото.

Това се доказва и от редица изследвания. Скорошно допитване сред 2000 жени показало, че по-зрелите дами по-често целуват възлюбените в сравнение с по-младите представителки на нежния пол. Освен това те обожават ласките, милувките и самото проникване в интимната зона.

Трудностите

След като вече веднъж сте преживели завистта на съседките, че излизате с по-млад мъж, трябва да сте готови и за другите трудности във връзката ви. Повечето от тях няма да са по-различни от тези, пред които са изправени всички двойки. Липсата на житейски опит може да бъде едновременно благословия и проклятие. И винаги има риск по-младият приятел още да не се е наситил на компютърните игри, досущ като 16-годишния син на съседите. По-същественото е, че проблемите идват от различните ценности, начин на живот, морал, дори навиците... Тези неща най-често нямат общо с възрастта, а са резултат от възпитание, семейната среда и живота, преди да се съберете. А и ако ще се карате за чорапите по пода, няма значение дали той е на 25 или 45 г.

Защо го правят младоците?

Да се появиш с младо гадже за 20-ата годишнина на випуска, никак не е за изпускане. Но пък какво кара младоците да се прехласват по какички:

Забраненият плод

Въпреки че има много примери в световен и роден мащаб за връзки между по-зряла жена и младок, възрастните дами по-често се възприемат като табу. А забраната винаги привлича.

Сигурност

Възрастните жени може да накарат младежа да се почувства уверен и единствен. Докато по-младите напротив - по-често парадират с факта, че има и още няколко мъже, с които той трябва да се конкурира.

Свобода

По-възрастните дами, излезли “на лов”, често са претърпели крах (или дори развод) след дългогодишна връзка. Затова сега искат само секс и приключения. Нещо, което гарантира свобода на “уловените”, а не притеснителната мисъл за бъдеще с халка.

http://www.trud.bg

 


Сходни връзки

Млад козел дърта върба лющи | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди