изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-19 @ 12:35 EET
Самотни богаташки купуват идеална сперма, за да забременеят    
Любопитно Богати дами, които не желаят да се обвързват с мъже, търсят в интернет “идеални” донори на сперма. Целта им е да забременеят и да отглеждат децата и сами, без да им се налага да дундуркат и съпрузи.

Новата мода набира скорост по целия свят. В интернет жените търсят генетичен материал от мъже, които са красиви и интелигентни. Съществуват много страници и форуми, в които може да се изтъргува сперма. Официално цени не се обявяват, а договорките се правят лично.

Самотните жени много по-лесно могат да преминат през процедура на изкуствено осеменяване. Омъжените трябва да получат позволението на съпрузите си, които най-често не желаят в жените им да бъде вкарвана чужда семенна течност. Повечето от дамите, които се възползват от “услугата”, са над 40-годишни и споделят в нета, че са много доволни, съобщава “Телеграф”.

Един от сайтовете, в които може да се намери генетичен материал, е surrogatefinder.com. В него има обяви както от мъже, така и от жени, които предлагат яйцеклетките си. Повечето от тях изтъкват като причина за дарителството желанието да донесат радост на хората, които искат да бъдат родители. Някои го правят от чиста суета, смятайки, че генът им е безценен и трябва да продължи да съществува.

В сайта има и много обяви от българи, както мъже, така и жени. Те са на различна възраст и от различни градове и села. В интернет, обаче, най-често се правят тайни уговорки във форуми, в които се коментира темата, а цената се споменава между другото. В някои форуми спермата върви по около 20 лв.

Лекарите обясняват, че за да бъде използвана семенната течност, тя първо трябва да бъде изследвана. Освен това, материалът от един мъж не може да се ползва за повече от четири забременявания.

В България има няколко банки, в които може да се дари семенна течност, но се оказва, че е безплатно. Даряващите получават пари за пътни разходи, хотел, отсъствие от работа и др. Така на практика си докарват по около 100 лв. на даряване. Лекарите пък отказват да ползват сперма от мъже над 40-годишна възраст заради по-лошото качество. http://www.blitz.bg

Дервишка гъба и кръв от костенурка повишават мъжката полова мощ

Банката за донорска сперма пресъхна

Орехите подобряват плодовитостта на мъжете

Засега мъжете няма да се изгубят като вид

Тялото: 16 любопитни факта

Женска секс мафия изнасилва зимбабвийци

14-годишна спечели бас след секс маратон със 100 мъже /18+/

ДОНОР НА СЕМЕННА ТЕЧНОСТ ИМА 74 ДЕЦА

Американец се оказа татко на 75 деца

Доматите подмладяват жените и правят мъжете по-плодовити

Някои мъже имат алергия към... собствената сперма

Янкович ще съди банката за сперма

Гала сервира сперма вместо кафе

Кръв и сперма - новият аромат на Лейди Гага
 


Сходни връзки

Самотни богаташки купуват идеална сперма, за да забременеят | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди