изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-17 @ 05:12 EEST
Не пренебрегвайте ерогенните зони "в сянка"    
Любопитно В човешкото тяло има шест ерогенни зони, които обаче са пренебрегвани и забравени. А те са достъпни, както и останали ерогенни зони, и тяхното използване може да ви подлуди, твърди специализирания електронен портал sex-news.ru.

Първата зона е опашната кост или както се нарича още опашката на човека. Там има нерви, свързани с нервните окончания на гениталите. И правилното стимулиране на тази зона може да накара 91% от жените да стигнат до истински оргазъм. С дланта правeте умерено силни кръгови движение върху опашната кост, като внимателно следете за емоциите на партньора и откликвате на неговата възбуда.

Втората зона са мъжките зърна, които впрочем са не по-малко чувствителни от женските. Там има стотици нервни окончания, а ние неизвестно защо ги пренебрегваме. В употреба може да влязат пръстите, езика, зъбите.

Третата зона е палецът на краката. Като начало един малък експеримент. При оргазъм "дистанцирайте се" от собствените си усещания и проследете какво правят палците на краката ви. Те се свиват и отпускат произволно, независимо от вашето желание. Това е защото нервните им окончания са свързани с нервните окончания на половите органи.

Четвъртата зона е ходилото. Много е чувствителна, ако обаче към нея се подходи умно. Само обаче с гладене не става, ще бъде гъделичкане. Затова съсредоточете се върху възглавничката под палеца: масажирайте я с леки движения или още по-ефектно – притиснете я няколко секунди, а след това отпуснете.

Петата зона е пъпът. С него нещата са ясни – към него се отнесете като към клитор или пенис. Той е достоен за това.

Шестата зона е носът. В древността потъркването с носовете е било задължителен елемент на интимност. Носът е свръхчувствителна зона, затова може да го погалите с пръст, език, коси или пък просто с носа си. Като цяло, отделете и на него внимание. http://dnesplus.bg
 


Сходни връзки

Не пренебрегвайте ерогенните зони "в сянка" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди