изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 09:59 EET
СИЛВИЯ БАХАТИ Е PLAYMATE 2012 /18+/    
Мис & Мистър

18 ноември 2012, София.  Силвия Бахати е новата PLAYMATE of the Year. Най-секси българката бе избрана на ефектна церемония късно снощи в петзвездния хотел Premier Luxury Mountain Resort в Банско.



CLUBERR - ТИ ВЕЧЕ СИ ТАМ

Силвия е на 25 години от Велико Търново и е професионален модел. От три години танцува в еротичното шоу “The Secret Garden на Биляна Йотовска. Следва психология във великотърновския университет, а от една година е и щастливо обвързана. “До последно не вярвах, че ще грабна титлата, защото конкуренцията бе доста сериозна”, сподели минути след церемонията Рlaymate 2012.

Освен титлата и честта да представлява най-голямата мъжка марка в света, победителката получи награди на обща стойност 30 000 лева - ръчно асемблиран часовник със златно покритие и диаманти от BOOTY, както и чек от 10 000 лева от клиниката на д-р Ангел Енчев. На второ място в надпреварата се класира Гентиана Халити, на 25 години от София, а на трето - Мелиса Александрова, на 19 г. от Видин. Гентиана грабна златно колие с брилянти от лимитирана серия на Garel, осигурено от TEO Watches. А третата подгласничка спечели петзвездно All inclusive пътуване до Анталия, предоставено от Alfatour. Специалната награда на Premier Luxury Mountain Resort отиде при Василена Аврамова, на 19 г. от София.

Сексапил, чар, добри маниери и класа. Това е, което новият и по-стилен Playboy откри в новата си PLAYMATE. През следващата година Силвия и нейните подгласнички ще са посланици на най-голямата мъжка марка. Както на големите пазари като САЩ и Русия, Playboy държи именно на класата на момичетата, за да са в хармония с по-високите стилови и имиджови изисквания на изданието.

Това е най-демократично избраната PLAYMATE в осем годишната история на конкурса. За втори път в историята на конкурса читателите на мъжката библия имаха решаващ глас в избора. Читателите на мъжката библия в продължение на месец имаха възможност да гласуват он-лайн за своята фаворитка на www.playboy.bg. Гласуването бе затворено в 18.00 часа, 3 часа преди началото на официалната церемония.

СИЛВИЯ БАХАТИ Е PLAYMATE 2012СИЛВИЯ БАХАТИ Е PLAYMATE 2012СИЛВИЯ БАХАТИ Е PLAYMATE 2012СИЛВИЯ БАХАТИ Е PLAYMATE 2012СИЛВИЯ БАХАТИ Е PLAYMATE 2012

Гласовете на феновете имаха 70% тежест при определянето на победителката. Останалите 30% се паднаха на журито, което следеше зорко за сексапила, чара, обноските и стила на момичетата. За да се гарантира пълната независимост на журиращите техните имена се пазеха до последно в тайна. Финалистките бяха пресяти от д-р Ангел Енчев – председател на журито, Меги Колева - PLAYMATE 2011, Петко Димитров, Франческо Буути - Bootie Watches и Александрос Папунидис -Premier Luxury Mountain Resort.

Новата PLAYMATE бе поздравена лично от Теодора Велинова, Митко Димитров, Денис Ризов и Меги Колева. Христо Сираков, Борис Гълъбов, кмета на Кресна Иван Кръстев, Киро-Скалата се насладиха на неотразимия сексапил на момичетата и техните еротични изпълнения от първия ред.

Катя СТАЙКОВА

Христина БОРЧЕВА

Мацки свалят Куката с мастика

Скандално! Родни красавици лъснаха в порносайт?

Сървайвърски секс на Айфеловата кула. Любовта на Дренски и Силвия

Нашенки атакуват 2011-а с еротични календари

Бургазлийката Ваня Кирова стана \"Мис Секси лято\"

В силиконовата долина Escape

СИЛВИЯ БАХАТИ Е PLAYMATE 2012СИЛВИЯ БАХАТИ Е PLAYMATE 2012СИЛВИЯ БАХАТИ Е PLAYMATE 2012СИЛВИЯ БАХАТИ Е PLAYMATE 2012

СИЛВИЯ БАХАТИ Е PLAYMATE 2012СИЛВИЯ БАХАТИ Е PLAYMATE 2012СИЛВИЯ БАХАТИ Е PLAYMATE 2012СИЛВИЯ БАХАТИ Е PLAYMATE 2012

ВЛЕЗТЕ ВЪВ ФЕЙСБУК-ГРУПА \"ДОБРУДЖАНЦИ\"


 


Сходни връзки

СИЛВИЯ БАХАТИ Е PLAYMATE 2012 /18+/ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди