изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-18 @ 12:54 EEST
Звезди, които са били стриптизьори    
ЛюбопитноПо кината се върти филмът "Професия: Стриптизьор" (Magic Mike) с Чанинг Тейтъм, който преди да стане актьор е бил стриптизьор. По този повод решихме да се разровим и да разберем кои други популярни личности в миналото са се събличали за пари.

Чанинг Тейтъм

Започваме с Чанинг, който в края на 90-те е танцувал под името Чан Крауфорд в мъжкото еротично шоу "Мъжки дуел" във Флорида. След като приключва със стриптийза, той става модел, а след това и актьор, което му поправя път към славата. Ето и какво сподели той за миналото си: "Когато човек сваля дрехите си за пари, се превръща в глупак, облечен в тъпа униформа. Никога не ми е харесвало да го правя. Като стоиш на сцената, хората крещят името ти и се чувстваш като рок звезда. Но всъщност си нищо".

Кармен Електра


Тя е гореща и знае как умело да използва пилона. Като млада Електра си е изкарвала прехраната, като се е събличала за пари и открито споделя, че все още й харесва. Тя има пилон в дома си и дава видео уроци на момичета, които искат да имат нейните умения.

Лейди Гага


Преди да пробие с парчето "Let’s Dance", Лейди Гага се е събличала и е танцувала на пилон. Тя сподели пред UK's News of the World: "Работех в стриптийз клубове, когато бях на 18 години. Момичетата от моя произход не се очаква да станат като мен. Идвам от богата италианска фамилия, учих в добро училище. Според обичаите трябва да живееш с мама и татко, докато умреш". Сега Гага ходи без панталони почти през цялото време, без да се налага някой да й оставя бакшиши.

Брад Пит


Сексапилният актьор е бил стриптизьор в студентските си години. Преди да пробие в Холивуд, той е бил част от групата "Dancing Bares" в Университета на Мисури. Като гледаме снимките му от младини, той е бил доста сладък и с атлетично тяло, така че предполагаме не му е било трудно да си изкарва прехраната с еротични танци.

Амбър Роуз


Преди да пробие като модел, пищната Амбър се е изявявала на пилона в Ню Йорк и Филаделфия само под името Роуз.

Деми Мур


Изглежда, че наистина голяма част от най-известните актьори са си изкарвали парите на младини като са се събличали на сцената. Изключение не прави и Деми Мур.

Катрин Зита Джоунс


Катрин също си е изкарвала прехрана с еротични танци. Преди да пробие като актриса, тя е била стриптизьорка, като призна, че всички пари, които е спечелила, е инвестирала в ринопластика, след което се е отказала от стриптийза и се е фокусирала върху актьорката си кариера.

Рене Зелуегър


Рене не е танцувала на пилон. Тя е била сервитьорка в стриптийз клуб в Кати, Тексас, преди да започне да се занимава с актьорство.

Хавиер Бардем


Испанският мачо е бил стриптизьор само за един ден. Той сподели пред. сп. Marie Claire: "Беше ужасно. И знаете ли кой беше там да ме гледа? Майка ми и сестра ми!"

Eve


Eve никога не се е опитвала да скрие факта, че е била екзотична танцьорка. "Бях на 18, объркана и имах лични проблеми. Танцувах един месец и се радвам, че го направих. Помогна ми да намеря Eve."

http://iwoman.bg

 


Сходни връзки

Звезди, които са били стриптизьори | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди