изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 21:59 EEST
Най-секси мъжете на 2012    
Любопитно

Сладурът Чанинг Тейтъм ни зарадва с невероятното си мускулесто тяло във филма "Професия: Стриптийзьор". След като той покори хиляди жени по света, сега американският актьор беше обявен и за най-сексапилния мъж на планетата според сп. "Пийпъл". Ние сме съгласни с приза, а вие?



анинг, който се ожени за Джена Дюан-Тейтъм през 2009, обаче не може да свикне с "титлата". В интервю за новия брой на изданието той коментира, че дори половинката му била изненадана от решението на "Пийпъл".

"Казах й, след като изкъпахме кучетата във ваната. Тогава тя отвърна с: "Какво?" Беше изненадана", разкри секс символът.

"Да, сега ме нарича "Най-сексапилния". Но можете ли да я вините?"

Въпреки приза отгледаният в Алабама Тейтъм е уверен, че ще продължи да прекарва ежедневието си постарому.

Той също така няма търпение да създаде свое семейство. "Аз съм готов. Тя също мисли, че е готова. Първата бройка, която ми идва на ум, е три (деца). Но искам първото да е здраво. После ще видим какво следва".

"Много е лесно за мъжете да кажат "Искам 15 деца". Но, ако кажа нещо такова на Джена, тя ще ме прати да си намеря друга жена", продължава звездата с чувство за хумор.

В момента Чанинг тежи 88 кг. и тренира усилено, за да се превъплъти в ролята на олимпийски атлет във филма "Foxcatcher".

"Харесва ми да бъда във форма. Ако стана прекалено едър, не мога да се движа добре, а аз обичам движението. Когато не тренирам, стават закръглен и пухкав.”


"Хората го познават като забавен и секси, но те не знаят колко е емоционален и прекрасен. Той е толкова добросърдечен човек - това, което виждате, е това, което получавате", споделя 31-годишната Джена.

На второ място в класацията на People се нарежда кънтри певецът Блейк Шелтън, следван от актьора Крис Хемсуърт.

Впечатление ни прави, че сред най-секси мъжете е олимпийският и параолимпийски лекоатлет от Южна Африка Оскар Писториус, който заема 9 позиция. Той остава без крака още на 11 месеца и започва да носи протези. Но любовта му към спорта го прави изключително силен и смел. 25-годишният спортист е първият лекоатлет с ампутирани крака, който участва на олимпиада за здрави атлети. Той се състезава тази година в Лондон и доказа изключителните си спортни умения на пистата.

Ето и топ 10 на най-сексапилните мъже за 2012 на сп. People (вижте снимки тук):

1. Чанинг Тейтъм

2. Блейк Шелтън

3. Крис Хемсуърт

4. Макс Гринфилд

5. Бен Афлек

6. Ричард Гиър

7. Мат Боумър

8. Оскар Писториус

9. Дензъл Уошингтън

10. Деймиън Люис

http://iwoman.bg

 


Сходни връзки

Най-секси мъжете на 2012 | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди