изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 23:00 EEST
СТОЙКА ПЕТРОВА Е БОКСЬОРКА №1 НА БЪЛГАРИЯ    
СпортПри тържествена обстановка в залата на БТА бяха връчени наградите на най-добрите боксьори на България.

На празненството присъстваха ръководителите на БФ Бокс – президентът Красимир Инински, изпълнителият директор г-ца Стела Стоянова, президентът на Столичния боксов съюз Иван Иванов, както и представителите на най-авторитетните електронни и печатни медии.
За боксьор на годината бе избран бронзовият медалист от Олимпиадата в Лондон – Тервел Пулев, член на БК “Левски” – София.
За боксьор на годината при жените бе определена добричлийката Стойка Петрова (БК ”Русе”), завършила на пето място на Олимпиадата в Лондон и световно първенство в Китай.
Треньор на годината – треньорът на националния мъжки отбор Михаил Таков. Неговите боксьори завоюваха един бронзов медал и две пети места на Олимпиадата, както и много титли и медали от международни състезания.
Най-добрият млад състезател е Благой Найденов от БК “Славия – Саламандър ДАС”. Той спечели европейската титла на шампионата в София.
Ангел Йорданов от БК ”Русе”, който спечели сребърен медал на първенството за ученици в Анапа(Русия) е определен за най-перспективния млад боксьор на страната.
Националният отбор за юноши, трети в отборната надпревара на Стария континент с треньор Борислав Бояджиев спечели приза за най-успешен отбор на годината.
За цялостен принос в развитието на българския бокс бяха отличени олимпийския,световен и европейски шампион Ивайло Маринов и Председателя на Асоциация на ветераните боксьори в България – Анани Любенов.


 


Сходни връзки

СТОЙКА ПЕТРОВА Е БОКСЬОРКА №1 НА БЪЛГАРИЯ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.10 секунди