изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 14:48 EEST
Сензация: Голямата стъпка е правил секс с човешки жени!    
Любопитно Голямата стъпка не само, че наистина съществува сред нас, но е и наш директен родственик, а също е правил и секс с човешки женски преди 15 000 години. Това сочат резултатите от ново научно изследване, в което са използвани истински образци на ДНК на звяра.

Докладът по въпроса на изледователката от Тексас Мелба С. Кетчъм е резултат от петгодишната работа на компанията й - DNA Diagnostics. Въз основа на данните се прави извода, че легендарният Саскуоч е липсващото звено, появило се преди 15 000 г.

Кетчъм, ветеринар-изследовател, твърди, че е открила генетично доказателство, което показва, че митичната Голяма стъпка всъщност е човешки хибрид, произлязъл от връзката между човешки жени и мъже от неизвестен вид примати (hominin). Според съобщението, разпространено тези дни, Кетчън твърди, че митохондриалната ДНК в образците, с които тя се сдобила от огризки от понички, от които яло семейство от 10 Големи стъпки, живеещо в Мичигън, показват явни доказателства за генетичното смесване.

“Образци на ядрени ДНК” – скицата на смесения генетичен материал на двамата родители - показали, че Голямата стъпка има човешко ядрено ДНК и “нова нечовешка верига”. “Генетично, Саскуочът е човешки хибрид с прародителя на модерната майка”, заявява Кетчъм

Разбира, се учените настояват д-р Кетчъм да предстви своите доказателства, но тя засега отказва да направи това. Решението й стана повод за силно подозрение в достоверността на нейните твърдения. Въпреки това, твърденията на Кетчъм са първите, базирани на генетични доказателства. Учените допускат възможностат ветеринарката наистина да разполага с ДНК на Саскуоч, но то да е било замърсено с човешко.

В допълнение към тайнственото си съобщение за роднинството на Голямата стъпка, Кетчъм също настоя американското правителство незабавно да признае Снежния човек за местен народ и да започне да защитава техните човешки и конституционни права.

Кетчъм обаче не привежда солидни доказателства за своите потенциално потресаващи разкрития, нито пък е позволила на други учени да се запознаят подробно с работата й – две стандартни процедури, които трябва да се спазят преди обявяването на огромно откритие, пише \"Лос Анджелис таймс\".

http://www.blitz.bg

 


Сходни връзки

Сензация: Голямата стъпка е правил секс с човешки жени! | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди