изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 19:15 EET
5 мъжки грешки при оралния секс /18+/    
Любопитно Оралният секс е незаменима част от всеки полов акт. С него започва прелюдията, с него може и да свърши незабравимото плътско изживяване. Често обаче, вместо удоволствие от кунилингуса, жените изпитват болка. Според извършени проучвания, жените твърдят, че мъжете допускат пет основни грешки при оралния секс.

1. Често мъже правят с езика си какво им хрумне. Те смучат, хапят и дърпат с устни. В такъв момент на жената й идва да вие от болка. Затова помолете любимия да бъде по-нежен.

2. Клатене с главата. Кой знае защо мъжете мислят, че по време на кунилингуса трябва да търкат носа си в нежните интимни части на жената. Тези действия са придружени и с клатения на главата, която сякаш се движи в ритъм. Всъщност това не носи никакво удоволствие, а си е направо мъчение. Кажете на мъжа си, че е достатъчно да работи леко с устни и език.

3. Мъжете често смучат с всичкa сила. Те си мислят, че колкото по интензивно дъррпат, въртят или трият клитора, толкова на жената й е по-приятно. Това обаче не е така, това също предизвиква болка.

4. Мъжът да гали половите органи и заедно с това да говори сякаш е с натъпкана уста. Подобна гледка може да предизвика смях у жената и да прекъсне настъпването на оргазъма.

5. Краткостта на оралните ласки. Кунилингусът може да продължи 30 секунди и щом мъжът разбере, че партньорката е овлажнена, веднага бърза да проникне в нея. На повечето жени обаче това не им харесва, защото все още не са достатъчно възбудени, пишат от БГНЕС.

http://life.dir.bg

ОЩЕ ЗА ОРАЛНИЯ СЕКС

 


Сходни връзки

5 мъжки грешки при оралния секс /18+/ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди