изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 03:59 EET
Секс с миска - само след препоръка    
Новини   Обляна в сълзи, звездата от сериала "Под прикритие" Ирена Милянкова прегръща мъжа си Росен Чолов. После той подава ръцете си, които съдебните полицаи заключват с белезници. "Съпругът ми е невинен", ридае актрисата.На две крачки от тях 23-годишната красавица Ралица Любенова е побеляла като платно. Свила се е на пейката и не може да стане. Полицаите дават да пийне от бутилка с минерална вода и да си напръска лицето, помагат да се надигне. Закопчават и нея с белезници.

Драматичната сцена се разигра на живо в зала 2 на Специализирания съд късно вечерта в четвъртък. Обвинените за сводничество Чолов и Любенова бяха пратени за постоянно в ареста. Третият от престъпната група - каратистът Пламен Кирилов (25 г.), сочен за шофьор на Чолов, бе освободен без каквато и да е мярка. Съдия Биляна Врачева отсече, че срещу него "няма нито едно доказателство за участие в престъпна дейност".

ОПГ от двама души няма

От съдебното решение стана ясно, че по делото спецпрокурорите и разследващите полицаи от ГДБОП напразно се опитват да представят триото като банда за набиране и склоняване на моделки към проституция.

Все още според българския закон организираната престъпна група (ОПГ) трябва да включва три или повече лица. Отпадането на Кирилов постави въпроса дали изобщо делото по случая трябва да се решава от спецсъда или по общия ред от Софийския градски съд. И дали обвинението по най-тежкия текст от Наказателния кодекс за сводничество, предвиждащ от 5 до 15 години затвор, за Чолов и Любенова трябва да бъде сменен с по-лекият, по който те могат да получат присъди от 3 до 10 години. Проблемът трябва да се реши на 7 декември, когато се очаква спецапелативният съд да разгледа като горна инстанция заключението на съдия Врачева.

Според адвокатите на Кирилов, който е национален състезател по карате с 12 титли и бронзов медал от европейско първенство, няма доказателства той да е работил за Чолов. Нещо повече - разпитаните свидетели твърдят, че не познават Пламен Кирилов. Някои споменават само името Пацо. Но след 6 месеца подслушване на телефони, използвани от Чолов и Любенова, нито веднъж не е засечен разговор между тях и т.нар. шофьор Пацо.

CLUBERR - ТИ ВЕЧЕ СИ ТАМ

16 миски в сексаферата

Общо 16 момичета от модната агенция FH1, две от които непълнолетни, разказали пред съдия, че повече от година са правили секс с клиенти, осигурени от Чолов и Любенова. Някои признали, че проституирали и от по-рано. За сводници посочили две жени - Диана и Стела, но ченгетата не стигнали до тях. Показания дала и шефката на агенцията Цветелина Борисова, която заявила, че всичко се вършело зад гърба .

Според спецпрокуратурата Ралица, която е модел на FH1, станала букър (управител, който открива и набира нови лица - б.р.) и имала влияние над повечето от момичетата. Тя и Чолов им обяснявали, че само в обятията на богаташите могат да изкарат добри пари. С някои се спазарявали само да придружават бизнесмени и техни партньори от чужбина по скъпи ресторанти и барове, но подобни турове свършвали в леглото. Момиче с титла от някой конкурс за "Мис" вървяло твърдо по 1000 лв., а останалите между 500 и 800 лв. Манекенката получавала половината от сумата.

Разпитан е и шеф на столична фирма, който потвърдил, че е наемал красавици да забавляват гостите му. Според него било трудно да се спечели доверието на сводниците. За да се поръчват манекенки за секс, трябвали препоръки от по-стари клиенти на услугата.

Адвокатите на Чолов, който е шеф на федерацията по ръгби, казват, че няма данни той да е свързан с FH1. Ралица опита да се представи като жертва на агентите на ГДБОП. Тя разказа, че е от Русе и следва в София. Преди 4 месеца се обадил брат , който е полицай. Казал , че я издирват като свидетел и трябва веднага да се яви в ГДБОП. По думите там ченгета я карали да дава показания срещу съвсем други хора, че са сводници. Тя отказала и тогава започнали бедите .

Съдия Врачева обаче реши, че ако Чолов и Любенова са на свобода, има опасност да извършат нови престъпления или да влияят на момичетата, свидетелствали срещу тях. Не бе приет и доводът, че Чолов е баща на 4 деца, а майката - актрисата Милянкова, от февруари не играе в "Под прикритие" и няма доходи. http://www.trud.bg

По две секс робини от бардака на Чолов обслужвали холивудски звезди

Арестуваха мъжа на Ирена Милянкова от "Под прикритие"

Булката през пролетта – в цвят и нежност

Главната героиня от “Под прикритие” Ирена Милянкова: Първото ми дете не е кръстено на Маргина

ВЛЕЗТЕ ВЪВ ФЕЙСБУК-ГРУПА "ДОБРУДЖАНЦИ"

 


Сходни връзки

Секс с миска - само след препоръка | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди