изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 05:45 EET
Чолата забранявал на жриците си секс с презерватив при постоянни клиенти    
НовиниАрестуваният шеф на модна агенция “Еф Ейч Уан” Росен Чолов е принуждавал насила манекенки да обслужват редовни клиенти и негови приятели, без да ползват презервативи, свидетелстват няколко от момичетата, работещи в бардаците му. 41-годишният съпруг на актрисата от сериала “Под прикритиe” Ирена Милянкова забранявал категорично на момичетата си да носят презервативи, когато трябвало да обслужват постоянни клиенти.

“В началото мениджърката на агенцията Ралица Любенова ми обясни правилата – оралната любов задължително е без презерватив, но при секс трябва да поставяме. По ядно време обаче Росен Чолов ме командирова в Истанбул с още три момичета – да правим компания на турски бизнесмени за уикенда. Преди да тръгнем Росен Чолов ни привика в офиса на улица “Хан Аспарух” и ни обяви, че ще трябва да правим секс без презерватив, включително и анален, тъй като турците били делови партньори на Красимир Маринов – Маргина. 

Предупреди ни, че не трябва да има оплаквания, за да си нямаме проблеми. До Турция ни закара неговият шофьор Пламен, който след два дни ни върна. Хонорарът на всяка от нас беше 8000 евро, половината от тях отчетохме на Чолов. Той най-нагло казал на момичетата: “Тия турчоля са ви купили обувки, бижута и парфюми, така че сте по-напред и от мен. Ама хайде, от подаръците няма да ми се отчитате – вас са ви чукали, не мен.”, пише "Всеки ден". 

Според показанията на друга негова жертва, преди няколко години Чолов задължавал някои от най-вървежните си проститутки да снимат порно клипчета, в които да рекламират уменията си. При обиска в имението му в Горна Баня са открити сексклипове на три манекенки. А по време на разследването полицаите се натъкнали на четирима известни политици, които редовно използвали услугите на негови момичета. 

27-годишна дама, която от две години не работи в "Еф Ейч Уан" заради проблем с Чолата, е разказала на разследващите, че при командировка в Ница е била заставена да прави секс не само с пръчалия я българин, но и с негов приятел - арабин. Проституиращата клиентка отказала, тъй като клиентите не искали да си платят допълнително. Когато се завърнала в България, косата и била остригана за наказание по нареждане на Чолов. http://www.blitz.bg

Секс с миска - само след препоръка

По две секс робини от бардака на Чолов обслужвали холивудски звезди

Арестуваха мъжа на Ирена Милянкова от "Под прикритие"

И син на известен поет набъркан в бизнеса с красива плът

 

 


Сходни връзки

Чолата забранявал на жриците си секс с презерватив при постоянни клиенти | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди