изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-19 @ 06:30 EET
Жени изнасилват мъже    
Любопитно На 18 юли един от богаташите на Нигерия, г-н Уроко Оноджа, е изнасилен до смърт от 5-те си съпруги. По този начин харпиите си отмъстили за това, че обръщал твърде много внимание на последната, шестата жена. Те нахлули в спалнята, докато правел секс с щастливката, въоръжени с ножове, точилки и метли. Всъщност вбесените ревнивки не възнамерявали да убият Уроко, а да му дадат ценен урок.


“Не може да спиш само с тая малка никаквица”, крещели те, докато настъпвали към него. Съпругите обявили, че сега за наказание ще трябва да уважи и петте една след друга, като започне от най-младата. Нахвърлили се върху му и го хванали, за да не може да избяга. След четвъртата клетият бизнесмен не издържал. Хванал се за сърцето и предал богу дух.

Друг случай. “Бях на 20 - разказва анонимна жертва на женско изнасилване. - В зората на интернет се запознах с едно момиче онлайн. Общувахме си известно време по нета и накрая реших да предприема едно пътуване. Пътят ми минаваше покрай града, в който живееше тя, така че се разбрахме да спя у тях за няколко дни, после да си продължа.”

Да съкратим малко разказа. Младият мъж отсяда при момичето, но тя заминава на купон, тъй като не го е очаквала точно в този ден. Посред нощ нашият герой се събужда, притиснат под планини от плът. Съквартирантката на момичето се е промъкнала в тъмна доба и го е възседнала, стиснала в желязна хватка пениса му. Младият мъж не може да помръдне, нито да си поеме дъх под тежестта на насилницата. За свой ужас е получил ерекция противно на желанието си.

Дебелото чудовище го язди, докато свърши. На следващата сутрин мъжът си тръгва посрамен и никога повече не се чува с “приятелката си” от интернет, въпреки, че е наясно, че тя едва ли има нещо общо с историята.

“Отне ми години, докато го преодолея. Когато мъж е изнасилил жена, всички й съчувстват. Но моята история се посреща с присмех и предизвиква остроумни шегички.”

Напълно е прав. Смята се, че мъжете са тези, които денонощно мислят за секс. Те са по-силните, тези, които удрят през лицето и бият. Когато мъж се оплаче, че е бил изнасилен от жена, съобщението се приема по два начина. Ако жената е красива, му казват: “Ти сега хвалиш ли се, или се оплакваш?”. Ако е грозна - това вече си е повод за сериозен майтап.

Друга причина на тях да не се гледа като на жертви е всеобщата представа, чемъжът трябва да е бил сексуално възбуден, за да получи ерекция.

Въпросът е дали мъжът изпитва удоволствие от насилственото обладаване, след като е получил ерекция и дори е успял да еякулира.

“Биологията ни е такава, че имаме централна нервна система, психика, главен мозък, но имаме и вегетативна нервна система, която е на много по-ниско ниво, отпреди хиляди години. Много органи се ръководят от нея и управлението им не зависи от съзнателната воля. Сред тях е и пенисът на мъжа”, обяснява известният сексолог д-р Илия Врабчев.

На въпроса дали жена може да изнасили мъж, д-р Врабчев отговаря: “Да, 200 процента”.

И мъжете, и жените могат да получат полова възбуда по причини, коренно различни от еротичните. Например при припадък с гърч. Има свидетелства, че осъдените на смърт, увиснали на бесилото, получават ерекцията на живота си.

Една от тези причини е физическата стимулация. Затова, когато някой каже за жертвата си: “Мръсна курва, на нея й харесваше, даже се беше подмокрила”, това не значи, че не я е изнасилил, както и в историята на пътешественика и дебелата съквартирантка.

Именно фактът, че еякулацията е рефлективна реакция, е залегнал в дейността на организирата банда изнасилвачки от Зимбабве. Чернооките гадини нападат мъжете, надяват им насилствено презервативи, изнасилват ги и после продават спермата им в Йоханесбург. Тази схема е обект на журналистическо разследване на африканския журналист Крис Ганде.

Ето го и един негов съименник - Крис е млад американец, който твърди, че приятелката му от гимназията го изнасилила на задната седалка на колата му. Случаят повдига няколко въпроса, които може би са неетични и издават липса на чувствителност у питащия: защо Крис е бил на задната седалка на собствената си кола посред нощ с Джесика от съседния клас? Значи той е проникнал в нея, но изведнъж решил, че трябва да го извади, защото усещал, че свършва.

Тогава извикал: “Не, не, ооооо, да!”. Това ли е изнасилването? Всъщност Крис се сеща, че е изнасилен, когато подлата Джесика му иска да плаща издръжка за вече 5-годишното им дете.

Ако не е искал да еякулира в нея, а тя насилствено го е принудила, това дали би могло да се приеме за изнасилване? Може би не, но би могло да се приеме, че тя и само тя си е виновна за това, че сега дундурка 5-годишно момченце.

Най-известната изнасилвачка в света е американската учителка Мери Кей Летурно, която на 33 г. съблазни 13-годишен ученик. Въпреки наложената й ограничителна заповед не сеотказа от секса с момченцето, лежа в затвора, междувременно му роди дете и накрая се омъжи за него, когато той навърши 21 г. В случая с Мери-Кей не е имало сексуална принуда. Момчето даже се било хванало на бас с приятели, че ще успее да я свали. Но не предвидил, че ще се влюбят. А един от най-популярните филми за сексуално насилие, оказано от жена-началник над подчинения й, е “Разкриване” с Деми Мур и Майкъл Дъглас.

И така, отговорът на въпроса може ли жена да изнасили мъж, е категоричен: да. От изследователска гледна точка заключението е, че това ефизически възможно. От гледна точка на закона - принуждаването на някой да прави секс е престъпление, независимо дали мъж го причинява на жена, жена на мъж, мъж на мъж или жена на жена, е изнасилване.

КАК ГО ПРАВЯТ

1.Едва 9% от жертвите на изнасилвания са мъже. От тях само 1% са били нападнати от жена. Явлението, за което говорим, е доста рядко, но съществува, а жертвите му са подложени на подигравателно отношение заради предразсъдъка, че щом пенисът е в ерекция, значи притежателят му изпитва кеф. Един мъж може да бъде изнасилен от жена по няколко начина и само един от тях е принудителната обездка.

2.Освен да го възбуди чрез масажиране и да седне върху члена му, тя може да го изнасили и като го принуди да прави орална любов - независимо дали той на нея, или тя на него.

3.Още по-брутално е, когато жената звяр е намислила да проникне в мъжа - с дилдо, с пръсти или с някакъв предмет. Ако изобщо може да се степенува изнасилването, това е възможно най-унизителната форма.

КАК ДА СЕ ОПАЗИМ

1.Когато изнасилвачът е жена, тя най-вероятно ще си служи със следните похвати: психологически натиск, емоционално изнудване, молби, манипулиране и измама. По-рядко явление са жените, които използват груба сила, за да обладаят мъж противно на волята му. Не се поддавайте на женската хитрост, за да не попаднете в капана на насилницата.

2.Най-често жертви на сексуални хищници стават пияните мъже. Внимавайте в каква компания се напивате. Женското коварство е прословуто.

3.Има една брутална британска поговорка: “Ако не можеш да предотвратиш изнасилването, легни и му се наслади.” Тя следва да се разбира преносно, но дори и буквално взета, в нея пак има известна мъдрост.

24chasa.bg

 


Сходни връзки

Жени изнасилват мъже | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди