изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 00:37 EEST
Боряна: Чолата лично ме караше за секс до Косово    
Новини Манекенки от агенцията FH1 са били “доставяни” на богати клиенти за секс в Косово. Това свидетелства вчера пред Апелативния спецсъд Боряна Златкова – една от елитните манекенки в агенцията и победителка в конкурс за мис. Актрисата от “Под прикритие” Ирена Милянкова – съпруга на Росен Чолов – Чолата, се появи в съда, за да подкрепи мъжа си, но не издържа на напрежението и се разплака при решението на магистратите той да остане в ареста.

По думите на свидетелката Боряна Златкова тя и още една моделка пътували до Косово за предоставяне на секс услуга. Придружавал ги лично Чолата. Преди месец пък Боряна и нейна колежка били в Пловдив, където били при заможен мъж, зажаднял за платени ласки.

Чолов бил организатор на групата, а 23-годишната Ралица Любенова – букерка в FH1, се изявявала като “маман” и уговаряла момичетата да се предлагат за пари. Тъкмо тя купувала самолетните билети на красавиците, поръчани от платежоспособни господа. Шофьорът пък – Пламен Кирилов, развозвал “поръчаната стока” при клиентите и прибирал заработеното. Кодово парите били наричани “онези неща”, става ясно от СРС-тата.

Съдиите прецениха, че има достатъчно данни Росен Чолов – Чолата да е бил шеф на група, склонила 16 момичета да проституират. Зад решетките бе отведена и миската Ралица Любенова, както и Пламен Кирилов.

Съпругата на Чолата – актрисата и модел Ирена Милянкова се появи в съда, облечена в черно. Тя използваше всеки случай, за да размени по някоя дума със законната си половинка, а когато магистратите обявиха, че Чолов остава в ареста, тя се разплака.

По нейни твърдения тя не била бягала и не се е крила, нито пък е изчезнала, а в трудните моменти до нея били истинските й приятели. Актрисата от “Под прикритие” смята, че мъжът й е невинен, а разиграващият се “абсурд” се отразява пагубно на семейството и четирите им деца. Според нея обаче нещата скоро ще се оправят.

Тя е шокирана от акцията на ГДБОП в Горна Баня, при която бе задържан мъжът й Росен Чолов. Според нея спецченгетата влезли в дома им и претършували всички стаи, докато четирите им деца били в къщата. Самата тя нон стоп била с децата и се стараела да не разберат за какво се случва. http://www.blitz.bg

Кюстендилка стана модел №1 на “Елит”

Боряна Златкова от Кюстендил беше избрана за най-елитен модел на България в единадесетото издание на конкурса "Rowenta Elite Model Look 2007" . Надпреварата вървеше в студиото на предаването "Огледала" на bTV, включиха се двадесет красавици. Победителката Боряна е на 17 години. Тя впечатли журито с ръст 171 сантиметра, овладяно поведение и чаровна усмивка.


Миналата вечер всички участнички бяха официално представени на лятно парти в столичния хотел "Амбасадор" от Стефан Песиморо, главен международен мениджър на агенция "Елит". Боряна спечели и правото да представя България на световния финал в турския курорт Анталия през есента. Нейни подгласнички са Християна Вучева от София и Здравка Захова от Петрич.

Специалните награди "Лице на Дир.бг" и "Лице на Rowenta" отидоха при 15-годишната Вяра Стоянова от Шумен, а "Лице на Виктория Груп" стана Глория Викторова от Лом.

Шефката на "Визаж" Евгения Калканджиева не се появи на събитието, въпреки че го организира тя самата, и беше планирала да посрещне лично гостите. "Сигурно още е в Турция с любимия си Тачо и умуват за сватбата. Обеща да се върне за конкурса, но не си вдига телефона", обясниха от "Визаж". В агенцията още не са наясно за подробностите около сватбата на шефката си през септември. Всяко решение на Калканджиева около церемонията е предпоследно, а след него є хрумва нова идея. http://www.monitor.bg

Jenya 2ГОЛЕМИ УПРАВНИЦИ, ГОЛЯМО ЧУДО - ВТОРИ ГЕРБЕР-ДЕПУТАТ ЗАМЕСЕН С ПРОСТИТУТКИ НА ЧОЛОВ

Ортачката на Чолов - Ралица Любенова лъсна в порно клип (СНИМКИ 18+)

ДЕПУТАТ ОТ ГЕРБ СИ ПОРЪЧВАЛ ЧЕРВЕНА ШАПЧИЦА ОТ БАРДАК НА ЧОЛОВ

Шефката на FH1: Ирена Милянкова изчезна!

Чолата забранявал на жриците си секс с презерватив при постоянни клиенти

Секс с миска - само след препоръка

По две секс робини от бардака на Чолов обслужвали холивудски звезди

Арестуваха мъжа на Ирена Милянкова от "Под прикритие"

 


Сходни връзки

Боряна: Чолата лично ме караше за секс до Косово | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди