изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 17:39 EET
Силвия Бахати: Спя с адвокат, а не с Куката! /18+/    
Интервюта Събирах от закуски за пластичните си корекции, твърди новата Мис Плеймейт. Силвия има рекордните 600 кубика силикон 

Силвия Димитрова - Бахати е новата еротична икона, която се окичи с титлата „Мис Плеймейт - 2012”. Тя е зодия Овен, на 25 г., от Велико Търново. Работи като фотомодел от 3 години, снимала се е за реклами, календари, списания и други предимно в Европа. Мацката с рекордните 600 кубика е известна е и с титлите си вице „Мис Силикон – 2010” и „Мис Лошо момиче – 2010”. Бахати е част от нашумялото нощно еротично шоу ”Secret Garden”.

Веднага след като Силвия стана плеймейтка, тръгнаха и спекулации, че титлата й е купена и че тя е поредната скъпоплатена компаньонка на повикване. Дали е така, „ШОУ” се информира за истината от първ лице.
 
СИЛВИЯ БАХАТИ Е PLAYMATE 2012СИЛВИЯ БАХАТИ Е PLAYMATE 2012СИЛВИЯ БАХАТИ Е PLAYMATE 2012СИЛВИЯ БАХАТИ Е PLAYMATE 2012СИЛВИЯ БАХАТИ Е PLAYMATE 2012

- Силвия, защо се дразниш, когато те наричат„новата Златка”?
- Всъщност не се дразня от това, че ме сравняват със Златка, а от това нарицателно обобщение за Златките, което медиите измислиха. Всяка Мис Плеймейт е различна - единствената прилика между нас е именно тази титла. Нещо повече - бих казала, че Златка се превърна в нарицателно и излезе извън понятието плеймейт. А Златките са само 2 от 8 момичета.

- Веднага те питам подробно за мнението ти за Русата и съответно за Черната Златка - познаваш ли ги, как намираш репутацията им, отношението им към живота и мъжете?
- Русата Златка не я познавам, но съм сигурна, че медийният образ не я описва в най-добрата й светлина, защото винаги се гледа да се изтъкнат лошите черти на популярните хора. За Черната Златка мога да кажа, че е един прекрасен човек, познавам я лично.

- Друга плеймейтка - Николета Лозанова, уж невинно попита във Фейсбук дали те харесват и е инспирирала отговори, които определено те обиждат, подценяват качествата ти и те наричат “новата Антония Петрова”, защото се разграничаваш от Златките и демонстрираш, че си по-образована от останалите победителки досега. Предизвиква ли те тя или просто те ревнува?
- Според мен Николета пусна тази публикация във Фейсбук по-скоро като провокация към нейните фенове, а не като провокация към мен. Феновете са реагирали по този начин, вероятно за да покажат на Ники, че тъкмо тя е техният идол и че за тях тя е най-красивата и достойна за титлата. А относно с какво съм по-различна, хората тепърва ще могат сами да преценят.

- Имаше ли удари под кръста, лицемерие и дори физическа разправа на конкурса, който току-що спечели?
- Физическа разправа нямаше, за щастие ! А лицемерието се среща навсякъде. Разбира се имаше разделяне на лагери, шушукане и интриги, но това са нормални неща, когато са намесени красиви жени, които се съревновават една с друга.

- Всички писаха предварително, че титлата ти е платена и сигурна, ти беше най-спряганата призьорка. Кой ти купи титлата?

- Тати,

ха-ха, шегувам се. Уморих се вече да повтарям, че титлата ми не е купена, а спечелена. Аз се надявам тя да ми донесе повече професионални ангажименти и не ми се струва логично да инвестирам каквато и да е сума, само за да се закича със званието „Мис Плеймейт”. Всяка година медиите си избират няколко „фаворитки”, за които започват да пишат, че са сигурни и уредени победителки. В един момент някоя от тези момичета печели конкурса и всички казват „Ето, прави сме! Всичко е било нагласено и се знаеше предварително!”. Това вече става доста смешно и прилича като игра на тото...

- Гаджето ти бил заможен безнесмен, макар и млад, други пък твърдят, че е проспериращ юрист/адвокат. Кой е той?
- Той е едно нормално момче, което тепърва започва да се развива в правната система. Не е заможен бизнесмен и няма никаква връзка с моите изяви.

- Пълно е по списанията и в интернет с твои голи снимки! Гаджето ти не се ли дразни и ревнува, че те възбуждат към секс другите мъже, дори някои мастурбират върху тях?
- Той възприема моята работа нормално. Аз съм модел и професионалист. Не му давам поводи за ревност и самият той се гордее с мен. Всеки може да види мои голи снимки, но единственият, който може да се докосне до реалния образ от кориците и да ме има, е моят приятел.

- Заедно ли живеете с него и как разпределяте общите ви разходи - той ли ги поема най-вече или ти сама се грижиш за сметките, разходите и визията си?
- Все още не живеем заедно, но обмисляме и този вариант. Аз сама се грижа за себе си, помагат ми и моите родителите. Както казах, приятелят ми тепърва стартира кариерата си, нужно му е време, за да стъпи на крака и да се грижи за семейство. Но във всеки случай, аз не съм от жените, които чакат за всичко на мъжете си. Силен и борбен характер съм и предпочитам сама да се издържам и да мога да задоволявам нуждите си.

- Имаш две пластични корекции - 600 кубика силикон в бюста и корекция на носа. Кой ги финансира и колко пари ти излязоха?
- Събирах от закуски! Всъщност корекциите съм си ги направила преди доста време. Тогава струваха около общо 7000 лева. Аз съм човек, който умее да спестява и когато си наумя нещо, съм склонна да се лишавам от други неща, за да задоволя желанията си.

- Скоро жълт вестник писа, че ти си „компаньонка под прикритие”, защото шоуто, в което участваш („Secret Garden”), предлагало момичета на повикване и всеки можел да ви „поръча” срещу солидна сума. Така ли е?
- Ами нека този, който си е „поръчвал” момичета от нашето шоу, да излезе и да го каже публично!

- Преди време ти, шефката ти в еротик-шоуто Биляна Йотовска, Златка Димитрова и още три момичета бяхте влючени в сайт (missaphrodite2012.com), за който се писа, че е под прикритието на конкурс за еротични модели, а всъщност представлявал „пазар” за елитни компаньонки. Тогава ти се въздържа от коментар - защо?
- Има ли въобще някоя известна, секси жена, за която да не се е писало, че е компаньонка?!

- Ако някой иска да те „поръча” след спечелването на титлата „Мис Плеймейт - 2012”, за каква сума би могъл да го направи?
- Никой не може да ме „поръча” на каквато и да било цена. Хората казват, че което не става с пари, става с много пари, но аз бих добавила, че достойнството не се купува!

- Другата клюка за теб е, че сте били за кратко интимни с актьора Мариан Вълев (Куката от „Под прикритие” - б. а.), когато през лятото сте снимали реклама за мастика на морето. Вярно ли е?
- Поредната “жълта” измислица. Връзката ми с Мариан е чисто професионална.

- Когато стана Мис Лошо момиче, ми каза, че нямаш против да използваш белезниците в спалнята! С твоя приятел кога за последно ги използвахте или нещо по-нестандартно?
- Обичам разнообразието!

- Каза ми още и че „самозадоволяването е естествена нужда като всяка друга”. Често ли прибягваш до него и имаш ли вибратор например?
- Имам, но не го използвам често!

Едно интервю на Светлана Терзиева - СЕСИЛ

http://www.blitz.bg

Черната Златка ще се бори с Андреа и Мария за титлата "Сексбомба на годината".

СИЛВИЯ БАХАТИ Е PLAYMATE 2012 /18+/

Мацки свалят Куката с мастика

СИЛВИЯ БАХАТИ Е PLAYMATE 2012СИЛВИЯ БАХАТИ Е PLAYMATE 2012СИЛВИЯ БАХАТИ Е PLAYMATE 2012СИЛВИЯ БАХАТИ Е PLAYMATE 2012

СИЛВИЯ БАХАТИ Е PLAYMATE 2012СИЛВИЯ БАХАТИ Е PLAYMATE 2012СИЛВИЯ БАХАТИ Е PLAYMATE 2012СИЛВИЯ БАХАТИ Е PLAYMATE 2012

ВЛЕЗТЕ ВЪВ ФЕЙСБУК-ГРУПА "ДОБРУДЖАНЦИ"

 


Сходни връзки

Силвия Бахати: Спя с адвокат, а не с Куката! /18+/ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди