изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 03:43 EET
Митове за връзката между зряла жена и по-млад мъж    
Любопитно Защо една уверена и независима жена би предпочела да започне връзка с по-млад мъж? За Холивуд членството в клуб „Агнешко" на известните и заможните дами, или тъй наречените пуми, си е нещо в реда на нещата, но за нормалните жени в нормалния свят връзката с по-млад мъж продължава да бъде заклеймявана от обществото като нещо нередно.

Предлагаме ви мнението на една обикновена жена, която е „членувала" във въпросния клуб и разказва пред сайта yourtango.com личния си опит като опровергава доста митове относно секса и взаимоотношенията на един млад мъж с неговата „кака".

Мит 1: Пумата е ловец, а нейната плячка е младият и невинен мъж.

Факт: Не е ясно кой кого преследва. Някои мъже са естествено привлечени към по-възрастни жени, както други мъже предпочитат блондинките, например. Самочувствието, което зрялата жена излъчва прави силно впечатление на някои по-млади мъже. Често този мъж, търси чисто сексуална връзка с пумата. Противно на общоприетото схващане, не възрастната жена е хищникът, а точно обратното.

Мит 2: Рано или късно младият мъж ще изневери на зрялата си половинка с момиче на неговата възраст, както се случи при Аштън Кътчър и Деми Мур.

Факт: Проблемите на Аштън и Деми не са свързани с разликата във възрастта им, а по-скоро с неговия характер на кръшкач. Деми привлича по-младите мъже точно защото е млада по дух. Тя се отегчава от зрелите мъже, които са изгубили "радостта от живота". Тя е независима и спонтанна и е нормално да търси по-млад и енергичен партньор.

Мит 3: Зрялата жена няма да може да задържи дълго интереса на младото си гадже. Двамата нямат нищо общо помежду си, освен горещия секс в началото. Вероятно и темите им за разговор са доста ограничени.

Факт: Когато двама души са силно привлечени и започнат връзка, те със сигурност имат нещо общо помежду си. Освен това те са склони да се влияят един от друг от своите вкусове. Например, жената може да започне да слуша по-съвременна музика, а мъжът да развие интерес към хубавото вино. И двамата се обогатяват от тази връзка, която няма нищо общо с техния интелект.

Мит 4: По-младият мъж ще поиска деца и ще зареже по-възрастната си половинка, която вече е минала детеродна възраст.

Факт: Това е проблем във всяка една връзка, в която единият иска деца, а другият - не. Ако децата не са приоритет и за двамата и ако мъжът обича жената, той може да избере нея пред възможността да има наследници. В действителност, много по-млади мъже са привлечени от по-възрастните жени, точно защото те няма да ги притискат за брак и деца.

Мит 5: „Пумата" няма да може да се впише в социалния кръг на младото си гадже (и обратното).

Факт: Подобна двойка може да изпита известен негативизъм в началните етапи на връзката си от страна на околните. Но рано или късно близките и приятелите им ще ги възприемат като двойка и ще ги допуснат до своя кръг.

http://www.tialoto.bg

Млад козел дърта върба лющи

Защо младите мъже си падат по каки?

70-годишна девственица е готова за секс

Жените предават настроението си на мъжете

10 съвета за стабилна връзка

Любовта с по – млад мъж или жена

Защо мъжете харесват по-зрели жени

Хвани си кака, да те отрака...

Първата еротична среща на Мадона с Хесус

Сръбкините обичат млади мъже

КАНАДКА ПОЛУЧИ ПРАВО НА РАЗВОД ЗАРАДИ ВРЪЗКА НА СЪПРУГА Й С МЪЖ

 


Сходни връзки

Митове за връзката между зряла жена и по-млад мъж | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди