изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 17:29 EEST
И Люси Дяковска излизала с моделка от FH1    
Новини Името на Люси Дяковска се оказа свързано по заобиколен начин със скандалната модна агенция “FH1”, чийто бос Росен Чолов беше арестуван миналата седмица по обвинение в склоняване към проституция и подсигуряване на манекенки за разтуха на платежоспособни господа и дами “по света и у нас”. Източници на “ШОУ” разкриха любопитна афера, която се разиграла между певицата и едно от момичетата на агенцията.


Преди около 4 години рижата изпълнителка купонясва в столична дискотека. Атрактивната звезда от ”Ноу ейнджълс” се запознава със симпатично, крехко девойче, което тогава е на не повече от 14 – 15 години. Името му е не по-малко красиво, че и библейско – Ева. По-късно майки на негови съученички от столичното 129-о училище “Антим Първи” ще разкажат, че по онова време момичето изживява лична драма, защото родителите му са прясно разведени. Бащата, който е бизнесмен, върти любов със секретарката си, тя му ражда бебе, той изоставя законната си половинка и се бракува за любовницата си.

“На тази възраст, когато още не са нито риба, нито рак, тийнейджърите могат да залитнат по какво ли не. Включително и да се влюбят в представители на собствения си пол. Така се е получило при Ева. Тя е била травмирана от “предателството” на баща си и вероятно е започнала да се бунтува по свой си начин. В класа й се знаеше, че се е сближила с Люси Дяковска и даже
е избягала от къщи, за да заминат на море”, разкриват запознати с историята. От обкръжението на поппевицата обаче са убедени, че тя с нищо не е предизвикала “бурята в душата” на момичето, а двете са били просто добри приятелки за известно време.
“Да, познавам Люси Дяковска, излизали сме няколко пъти. Това беше преди няколко години. Но да сме имали връзка? Това не може да се каже”, коментира по телефона пред репортер на “ШОУ” порасналата вече “изкусителка”.
Съученици на Ева доверяват, че дружбата й с участничката в последния сезон на “ВИП брадър” била с

много висок емоционален градус

– поне от страна на девойчето, което било наистина привързано.
“Ева наистина избяга за една седмица от къщи, за да замине на море с Люси, после двете отидоха някъде в провинцията и
майка й се беше притеснила страшно, защото не знаеше къде е”, спомнят си нейни приятелки. Забежката завършва с бърз хепиенд, увлечената ученичка се прибира при мама и уж изтрива от паметта си приключението, твърдят още те.

Днес дружката на Люси е привлекателна млада дама на 19 години. Случайно или не, крехката красавица е манекенка на скандалната “FH1”. Предлагано ли й е да “прави компания” на заможни клиенти от двата пола, знаят само “поръчителите” и “потребителите” на услугата. Самата Ева предпочита да мълчи за “топлата си връзка” с Росен Чолов и да не привлича излишно вниманието върху младата си особа. Намеква се, че и в “подиумния” си период тя е излизала със старата си позната Люси Дяковска, но в какво качество и “формат”, си знаят само двечките.

Но манекенката гради кариера и имидж, атрактивната плевенчанка пък си гледа шоубизнеса и си пази репутацията, освен това е “сериозно обвързана” с “принцесата” от кв. “Кремиковци” Камелия Веселинова, която също от крехка възраст е била под крилото на богати мъже и жени в България и Гърция. Даже се говори, че нейната бивша покровителка – бизнесдамата от Благоевград Елена Стаменова, съдружничка и близка приятелка на покойния транспортен бос Боби Бец, която държала фирми и в южната ни съседка, наскоро отлетяла по делови въпроси в Берлин и провела среща на четири очи с певицата, но в Хамбург, където основно пребивава Люси, за да “се разберат по женски” за общата им познайница Камелия.
Според

спецове в “теорията на конспирацията”

нито Ева, нито Кеми са гравитирали като случайни “сателити” в орбитата на попзвездата, а пък прехвърлянето на “годеницата” на Дяковска в Германия целяло подпалване на международен скандал с участието на видни политици (включително и от нежния пол). Да се надяваме, че участниците в заверата “ще си кажат”, граничи с ненаучната фантастика, обаче на този етап боравим само с информация “отвътре”, която може и да е подвеждаща.

В последните дни лъснаха и други “опасни връзки” на “FH1” – една от тях е с “Ню имидж” (бившата компания “Бояна филмс”) на американеца Дейвид Варод. Неговият нещатен рекламен и пиар-консултант Татяна Петерсен, с която репортер на “ШОУ” специално разговаря по телефона, отрече “връзката” между двете структури да е била скрепена с договор.

Да, тя се познавала с Росен Чолов, но той дошъл в офиса на “Ню имидж” не от името на “FH1”, а като представител на “Визаж”.
“Познавам Жени Калканджиева, тъй като аз самата от години работя с авторитетни модни агенции в чужбина. Но мисля, че с Чолов беше подписано споразумение за сътрудничество, а не договор. Ние наистина наемаме манекенки за определени роли, включително и от “FH1”, каквато е практиката в цял свят.

Преди една година Атанас Лазаров, собственик на агенция “Профайл”, беше разпратил на някои издания договора между “Ню имидж” и “FH1”, но твърдението, че е работил за нас, не е вярно”, коментира Петерсен, която въобще не крие, че

от година и половина си партнира с Варод

не само в бизнеса, но и в любовта.

В модните среди обаче се шушука, че Лазаров наистина е бил нает от “Ню имидж” за определен срок и след като огласил споразумението между работодателите си и скандалната агенция, Татяна Петерсен била много недоволна, защото започнали да се говорят “разни неща”. На първо място – че манекенките на “FH1” пърхали (каквото и да означава това) около холивудските звезди, дошли да се снимат в продукциите на “Ню имидж”. Точно затова, за да не си развалят “имиджа”, щатските ВИП-кинаджии вече си водели “плеймейтки” от родината и отказвали всякакви контакти с нашенски “групита” и даже с най-оборотните БГ моделки, твърдят още източниците на “ШОУ”.

Че съпругът на нашумялата от сериала “Под прикритие” Ирена Милянкова доста време е изпълнявал поръчките на “добре облечените” истински босове на “Визаж”, вече е извън всякакво съмнение. По този повод паметливи припомнят как преди време Ирен Онтева беше засечена в неудобна “позиция” с мъж в ЮАР, където била “командирована” от главния “букер” на “Визаж” – настоящия арестант Росен Чолов.

Асен ТОПАЛОВ / http://www.blitz.bg

ВСИЧКО ЗА ЛЮСИ ДЯКОВСКА

ВСИЧКО ПО СЛУЧАЯ ЧОЛОВ

 


Сходни връзки

И Люси Дяковска излизала с моделка от FH1 | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди