изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 19:11 EET
Луд шуменец си отряза пениса до дъно!    
ЛюбопитноШуменецът Денислав Б., който живеел с баща си в общежитие за социално слаби в града, си отряза мъжкото достойнство почти до дъно с нож. Мъжът изпаднал в ярост, че от прозорците на общежитието се хвърляли всякакви боклуци. Той излязъл навън и смело с нож си отрязал п*ниса почти до дъно.

 

Шуменец си отряза мъжкото достойнство почти до дъно

Денислав хвърлил отрязаното парче настрани, но явно се изплашил от шурналата кръв и силната болка и почнал да вика за помощ.

Дежурният пазач в общежитието веднага повикал бърза помощ. Екипът търсил отрязаното достойнство на младия мъж, за да опитат да го зашият на мястото му, но усилията им били увенчани с неуспех.
Младият мъж давал противоречиви обяснения за необичайната си постъпка. Ту твърдял, че се вбесил на комшиите си заради боклука, ту подхвърлял, че дяволи му нашепвали какво точно да направи.
След като приели мъжа за спешна операция в шуменската болница, лекарите приложили т.нар. „метод за погребване на остатъка от п*ниса в скр*тума”. След това била изградена пластика и били възстановени само отделителните функции на отрязания орган. Възпроизводителните функции обаче били безвъзвратно загубени и мъжът няма да може да създава деца.
След престоя в болницата Денислав бил временно приет за консулт и лечение в Държавната психиатрична болница в село Царев брод. http://lechitel.ne

Туркиня отряза и изхвърли през прозореца пениса на любовника си

Германка отряза и маринова пениса на мъжа си за спомен

 


Сходни връзки

Луд шуменец си отряза пениса до дъно! | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.10 секунди