изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 00:13 EET
Австралия ще компенсира чиновничка заради секс злополука    
Любопитно Държавна служителка, пострадала, докато прави секс по време на командировка, ще получи обезщетение от правителството. Това постанови съд в австралийската столица Канбера. Жената, чието име не бе разкрито, била приета в болница, след като през 2007 г. се наранила по време на секс със свой приятел. Инцидентът се случил в мотел в град Ноура на 160 км от родния й Сидни.

При горещата креватна гимнастика стъклена светлинна инсталация се откъртила от леглото и паднала върху лицето на дамата. Парчетата наранили носа и устата на жената и тя била приета в болница. По-късно чиновничката изпаднала в депресия и не била в състояние да продължи да работи за правителството.

Първоначално жалбата за обезщетение от работодателя за нанесени физически и психически увреждания е била одобрена от правителствения застраховател Comcare, но по-късно била отхвърлено заради по-нататъшно разследване.

Административен съд прие становището на Comcare, че нараняванията не са трудова злополука. Според трибунала сексът не представлява обичаен хотелски инцидент по време на къпане, спане или ядене.

Това решение обаче бе отменено от Федералния съд през 2012 г. под претекст, че ако тъжителката е била ранена, докато играе на карти, тя е щяла да има право на обезщетение. Все още не е ясно каква компенсация ще получи жената.

http://novinar.bg

Какво тайно правят мъжете по време на секс? /18+/

Неговият стил в секса

Денис Родман даде интервю, докато прави секс

АФП: Жена пропадна в мазе докато прави секс в старинна къща в Естония

 


Сходни връзки

Австралия ще компенсира чиновничка заради секс злополука | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди