изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 12:42 EET
Идеалният мъж съществува за жената във всяка възраст    
ЛюбопитноПовечето жени съжаляват за минали връзки, но британски психолози установиха, че предпочитанията с възрастта се променят и за всеки етап от живота \"идеалният мъж\" е различен, съобщават от БТА.

Възрастта на жената често диктува какви качества търси тя у партньора. Младите дами искат красавци, докато зрелите се стремят към умствено сродна душа, показа изследването, направено за сайта match.com.

\"Естествено е, че със съзряването на жените вкусовете ни се приспособяват към развиващите ни се очаквания.
Когато сме по-млади, преобладава външният вид, защото търсим някого, с когото да кръстосаме гените си. Тези \"повърхностни качества\" обаче стават по-маловажни, когато започнем да се стремим към дълбочина и нови преживявания по-късно в живота. \" - каза психологът д-р Сесилия ди Феличе.

Младите момичета от 18 до 24 години искат предимно мъж, когото да показват. На тази възраст 47% от анкетираните признават, че предпочитат връзка с някого, когото биха одобрили приятелите им.

Когато се замислят за кариера в периода от 25 до 34 години, жените започват да мислят по-дългосрочно, но още са податливи на привлекателността на зашеметяващите мъже и физическото привличане е по-важно от всякога. Това е периодът, когато сексуалната съвместимост е най-важна.

Когато искат да се задомят от 35 до 44 години, жените най-много се заглеждат по по-възрастни мъже. 73 процента от тази възрастова група признават, че биха излизали с някой, който е повече от пет години по-голям.

От 45 до 54 години ключова е сигурността. 95 процента търсят партньор, с когото да се чувстват сигурни. На тази възраст високият доход се цени колкото при останалите. Жените обаче не са толкова придирчиви с кого излизат.

По-късно жените търсят по-интелектуални удоволствия. За тези над 55 най-важни са интелигентността и общите възгледи, както и сходното чувство за хумор. Изискванията на жените с възрастта обаче не намаляват. Всъщност тези над 55 години са най-взискателни към партньора. http://life.dir.bg
 
 


Сходни връзки

Идеалният мъж съществува за жената във всяка възраст | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди