изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 06:31 EEST
Отвори се дупка в небето, от която влизат извънземните! (ВИДЕО)    
По света Ако все още се чудите дали чудесата наистина съществуват, това видео ще ви накара да престанете. На него се вижда как в небето се отваря едно друго, напълно ново измерение. Появяват се мистериозни оранжеви облаци във формата на облаци, които се извисяват над Анкара. Това, което ще видите, наистина доказва, че по света се случват много мистериозни неща.


Предполага се, че това ново измерение е направено от извънземни, които го използват, за да идват на Земята. През него минава НЛО и вече човекът не е единственият индивид на нашата планета.

Извънземни минават през ново измерение в небето

Така теориите за извънземната форма на живот се потвърждават за пореден път. НЛО е виждано на много места по света. Последният случай е от Нова Зеландия. Интересното е, че навсякъде, където е забелязан подобен обект, очевидците твърдят, че той е с кръгла форма. Виждаме, че новото измерение в небето над Анкара също е с кръгла форма. Всичко това ни навежда на мисълта, че извънземни съществуват. Дали пък точно те няма да се окажат началото на края за човечеството?!

Видеото е много интересно и ви препоръчваме да го изгледате цялото с интерес. То е чудо за нашия свят, но може би не и за цялата Вселена.  http://www.chudesa.net




 


Сходни връзки

Отвори се дупка в небето, от която влизат извънземните! (ВИДЕО) | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди