изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 11:52 EEST
Турци отказват с 1 млн. долара Стоичков от битката му срещу БФС?    
Спорт
Треньорът на Литекс Христо Стоичков е основният вариант на Ордуспор за наследник на аржентинския специалист Ектор Купер, пише турското издание “Бугюнспор”. Според информацията Купер в момента преговаря с китайския Шандонг Луненг. Аржентинецът е получил предложение за 3-годишен договор със заплата от 3,5 милиона долара на сезон.


Испанският агент на аржентинеца Алехандро Каманьола вече е разговарял с представители на китайския тим на среща в Мадрид през уикенда.
Турското издание твърди, че първият вариант на Ордуспор за заместник на Ектор Купер е именно Христо Стоичков. Ордуспор в момента заема 11-о място в класирането на турската Суперлига с 19 точки.

Близки до Камата разкриха пред БЛИЦ, че в момента той умува върху офертата. И логично възниква въпросът дали Ицо ще предпочете риска да започне работа в Турция, където са му обещали огромна сума (над 1 милион долара годишно), или ще избере да си стои на сигурното и добре затоплено място в Литекс, където заплатата му е далеч по-малка от приготвената от южните комшии.

Ако Христо избере Турция, това означава и край на войната, която обяви на БФС. Стоичков не спира със заканите, че водената от него опозиция ще хвърли ръкавицата на Борислав Михайлов на конгреса на футболната централа, който ще се проведе най-вероятно през лятото или есента на 2013 година.
http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

Турци отказват с 1 млн. долара Стоичков от битката му срещу БФС? | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.12 секунди