изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-19 @ 08:42 EET
Какъв е идеалният мъж в очите на жената    
Любопитно

Жените са привлечени от пет типа „перфектен партньор“ в различните етапи от живота си, пише английският вестник „Дейли мейл“. Резултатите от ново проучване показват, че приоритетите на една жена се променят с течение на времето.



Във възрастта между 18 и 24 години мечтата им е да намерят мъж, който им пасва физически, който ще впечатли приятелите им и споделя същия вкус относно книги, филми и музика.

Но когато жените напреднат с кариерата и са на възраст между 25 и 34 години, те търсят по-амбициозни типове, с които да имат пълна сексуална съвместимост.

Когато жените вече са между 35 и 44 години, техните приоритети са добрите маниери и етикетът. Те предпочитат да се срещат с по-възрастни мъже, тъй като търсят стабилност.

Жените между 45 и 55 години пък се интересуват от мъже, които ги карат да се чувстват в безопасност.

Жените над 55-годишна възраст предпочитат интелигентна половинка със споделени възгледи за живота, като сексуалната връзка отново не остава на много заден план.

„Нормално е с напредването на възрастта жените да търсят различни типове мъже, които да отговарят на очакванията им. Някои връзки просто се разпадат, защото нуждите на жената се променят“, обяснява психологът Сесилия де Феличе от сайта за срещи, който инициирал проучването.

Проучването показва, че 73 процента от жените между 35- и 44-годишна възраст търсят мъже, които са с поне 5 години по-възрастни от тях. Причината е, че тези жени искат да се задомят и се нуждаят от стабилност и сигурност.

„В момента, в който жените искат да се задомят, те автоматично променят приоритетите си. Мъжете, които са стабилни, успешни и имат богат житейски опит, стават много атрактивни за жени в тази възраст“, коментира още д-р де Феличе.

Сигурността става ключов фактор за жените, които наближават 50-те, като 95% от тях търсят мъж, който ги кара да се чувстват в безопасност.

Резултатите от проучването също показват, че жените над 55-годишна възраст търсят интелигентност, споделени ценности, сексуална връзка. Почти половината от тях се съгласяват, че сексуалната съвместимост е много важен фактор при създаването на нова връзка.  http://www.az-jenata.com

Идеалният мъж съществува за жената във всяка възраст

Разгадай мъжа по лицето му

Лейди Гага описва идеалния мъж

Вижте великолепната дванайсеторка за Playmate of The Year 2010

Бар Рафаели - най-добър модел на 2009 г.

 


Сходни връзки

Какъв е идеалният мъж в очите на жената | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди