изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 13:48 EEST
Гавра! Докато даскалици берат душа, Хампарцумян оплюска за вечеря 24 учителски заплати    
Общество Шефът на "Булбанк", Левон Хампарцумян, разтегна поредния арменски локум пред очите на мизерстващите българи. Докато в сопотските заводи работниците са взели за 20 месеца едва 60 лева заплати, а самотни майки с деца оцеляват с хляб и маргарин, и са със спряно електричество посред зима, банкерът направи поредната грандоманска и парвенюшка изцепка. Той обяви, че ще посрещне митичния свършек на света на 21.12.2012 г. с разточително седемстепенно меню, което включва:

Ръжен хляб с черен хайвер от белуга с добре изстудено хубаво френско шампанско. Следват ястие с крака от кралски краб с лек маслено-чеснов сос и чаша бяло вино. За да изчистим вкуса, се предлага сорбе от лимон. Следващото кулинарно изкушение би бил бял гъши дроб с мадейра и коняк върху карамелизирани портокали. Уникалният вкус на гъшия дроб изпъква с бяло вино шабли или сансер.

Отново, тъй като няма никакви ограничения заради края на света, ще следва пържола от кобе бийф (най-скъпото японско телешко, говедата се масажират и поят с бира) на плоча с калифорнийско вино опус уан. След това има нужда от нещо по-леко като пилешки бульон с кротони с билки и лимонов сок.

За десерт банкерът предпочита яйчно-млечен сладолед с различни пресни плодове. Всичко това ще приключи с уиски или коняк с пури… до края на света.

Една проста сметка показва, че ако менюто е за двама, само за час Хампарцумян и сътрапезникът му ще оплюскат деликатеси за близо 10 000 лева, които по-късно ще се превърнат в обикновенни фекалии. Тази сума обаче е космическа за почти 80% от българите и се равнява на двегодишния доход на една скромна учителка.

Само преди седмица самозабравилия се банкер скандализира обществото, обяснявайки, че 2012 година е добра, а кризата била само в главите на неудачниците, които се оплаквали и не искали да работят. От позицията на неговата месечна заплата от 200 бона, както се твърди в банкерските среди, ясно е, че няма как Хампарцумян да види истинския живот на нормалния българин, който преживява с 300 лева на месец. Мераците му обаче да демонстрира публично благосъстояние и аристократизъм, могат да бъдат определени като цинични. С поведението си шефът на Булбанк показва, че дори и банкерите в България, въпреки претенциите си, са най-обикновени цървули, независимо дали ядат белуга и пушат пури ...до края на света.

http://plovdivnews.net

Заплати – Левон Хампарцумян с най-високото възнаграждение сред банкерите у нас, 200 хиляди на месец

Болонката на Цветелина Бориславова яде от ресторантска маса!

 


Сходни връзки

Гавра! Докато даскалици берат душа, Хампарцумян оплюска за вечеря 24 учителски заплати | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди