изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 01:41 EET
БЪЛГАРИЯ СЕ ПРЕВРЪЩА В ДЪРЖАВА НА ЦИГАНИТЕ    
НовиниЦигани пребиха семейство с дете в "Кауфланд".  Циганска банда раздаде първобитно правосъдие в магазин от веригата "Кауфланд" в Ботевград. От местната полиция обявиха, че са арестувани и шестимата нападатели - две жени и четирима мъже. Статутът на циганите на управляеми избиратели повлича България към тресавищата на Европейския съюз.

Проблемът тръгнал от словесно спречкване около 13.30 часа. Тогава българско семейство - мъж, съпругата му и тяхното дете, влязло в пререкание с жена от ромски произход. Първоначално охраната предотвратила разрастването на конфликта. Малко по-късно обаче в магазина нахлули четирима цигани и още една жена. Общо шестимата нападатели нанесли побой на семейството, след което избягали навън.

След получения сигнал полицаите от районното управление в Ботевград влезли в дирите на бабаитите и за сравнително кратко време ги открили и арестували. Оказало се, че и четиримата мъже - между 20 и 34-годишни, са криминално проявени, като единият - по прякор Мусата, е с многократни осъждания, а другите са с регистрации за кражби и грабеж. Досие в полицията имали и жените, които са на 29 и 43 години. Преди време едната от тях била хваната да краде именно от "Кауфланд".
 


Сходни връзки

БЪЛГАРИЯ СЕ ПРЕВРЪЩА В ДЪРЖАВА НА ЦИГАНИТЕ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди