изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-17 @ 03:40 EEST
Бум на изневерите по Ивановден    
ЛюбопитноДългите зимни нощи карат скучаещите хора да искат да разнообразят ежедневието си. Ето защо 7 януари е денят, в който най-много се изневерява, сочи британско изследване. Броят на търсещите извънбрачни приключения ще нарасне главоломно на 7 януари, когато двойките се връщат на работа след като са прекарали празничните седмици заедно у дома.

До края на месеца се очаква над 750 000 женени хора да се присъединят към IllicitEncounters.com, който е сайт за извънбрачни връзки. Той е бил обект на изследване на британските учени.

Коледа и Нова година са време, когато двойките прекарват интензивен период заедно и със семействата си. Това може да се окаже доста клаустрофобско и понякога води до ситуация, в която и двамата партньори се дразнят от присъствието на другия, а скритите проблеми се изострят. 7 януари по традиция е един от първите работни дни и означава връщане към свободата.

Съпрузите се възползват от тази възможност, за да опитат от всички неща, които не са могли да опитат под зоркото око на партньора си. Това означава много флиртове във Фейсбук, много забавление и игри в офиса и рекорден брой хора, които се присъединяват към Illicit Encounters, обясняват от сайта. http://www.blitz.bg

Звездните раздели на 2012

Какво не знаят мъжете за женската сексуалност

10 причини жените да изневеряват

Изневяра по взаимно съгласие?!

Доказано! Жените изневеряват повече от всякога

Сезонното емоционално разстройство също кара повече мъже и жени да се впускат в извънбрачни връзки по това време на годината. Активността в сайта нараства средно с 25% в зимните месеци спрямо останалата част от годината.

По-дългите зимни нощи причиняват емоционално разстройство у хората. Изневярата може да е несъзнателен опит да преодолеем тези настроения, използвайки едно от най-мощните биологични оръжия – секса.

 


Сходни връзки

Бум на изневерите по Ивановден | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди