изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-28 @ 23:44 EET
Защо унгарците са най-похотливата нация    
Любопитно Пиперът, който се появил в Европа като илач против простуда, много бързо станал подправка и се издигнал в ранг на... афродизиак. И превърнал чревоугодниците унгарци в най-похотливата нация в света.


С прадядото на днешния сладък пипер – лютата чушка, европейците се запознават още по времето на Колумб и бързо оценяват неговите антибактерицидни свойства. Донесената от Новия свят подправка заради лютия й вкус не се харесала на жителите на Европа. Но живеещите от другата страна на Средиземно море араби буквално се влюбили в нея. Благодарение на усилията им червеният прах бързо се разпространил из цялата Османска империя. През 1570 г., по случай бракосъчетанието на своя унгарски васал Миклош Зрини, турският султан му изпратил торбичка, пълна с един килограм семена от това, което тогава наричали турска сол. Тъй като бил предпазлив човек, Зрини отначало решил да изпробва новата си придобивка върху най-безполезните си поданици – монасите от манастира в град Калоче, печално известни със своето чревоугодничество и пиянство. Когато на следващата година братята събрали реколтата, изсушили, смлели, а след това опитали получената смес, направо се разплакали. И тъй като изразът “плачещ монах” на древноунгарски звучи като “поп рикато”, “ядрената” смес получила името “паприка”.
Въпреки че в Калоче няма да срещнете паметник на онези нещастни монаси, можете да се натъкнете на обелиск в чест на Наполеон. Неговата континентална блокада затворила достъпа до Стария свят на мексиканското чили и индийското къри, поради което любителите на лютите храни можели да разчитат само на унгарската паприка.


Сармичка преди брачната нощ

Според изследвания, проведени по заповед на най-големия в света производител на презервативи “Дюрекс”, унгарците заемат първо място по брой полови актове на година и заслугата за това е на червената подправка. Появата на паприката кардинално променила интимния живот на унгарците. Защото според историците преди появата на паприката маджарите били просто чревоугодници и пияници, за които нямало по-голямо наказание от това, да се откъснат от печеното руло, за да изпълнят съпружеските си задължения. Средновековните маджари довели до абсурд църковните постулати, че можеш да правиш любов само заради продължение на рода, като определили за секс времето от осем до десет вечерта в четвъртък, при това само в една поза и не повече от два пъти.

Но ето че се появила паприката и нещата рязко се променили. Като открили, че в съчетание с традиционните съставки на унгарската кухня – свинско печено и сметана, паприката не само подобрява вкуса на всяко ястие, но и разпалва и най-ленивите мъже, изпълвайки ги с любовен плам и сексуално желание, унгарските домакини бързо взели на въоръжение това невероятно богатство, попаднало в ръцете им. Те започнали да готвят специално ястие – паприкаш, като пресмятали всичко така, че желанието у мъжете да възниква не само в четвъртък. И все пак славата на стимулиращо блюдо в тамошната кухня се паднала не на паприкаша, а на сармичките с плънка, подправени с паприка. Както твърдят унгарците, това ястие възбужда потентността най-добре и способства за бързо зачеване. Неслучайно младоженците в селата през първата седмица от съвместния им живот се хранят само със сармички.


Момичета паприки

Разговорът за известната паприка би бил непълен, ако не споменем унгарските красавици. Още в началото на 70-те години на миналия век по заповед на Юрий Андропов в Унгария били подготвени стотина очарователни сексшпионки, които след това били изпращани на територията на тогавашния главен враг на Унгарската народна република – Италия. Не е много ясно каква точно е била подривната дейност на южния фланг на НАТО, но моралните щети, нанесени от красавиците, воглаве с небезизвестната Чичолина, били такива, че местната преса им закачи прозвището “паприки”. Наистина сегашните унгарки паприки отдавна са заменили шпионажа със снимки в порнофилми. По техния брой (500 на година) Унгария е на първо място в света. Между другото порнобизнесът е единственият отрасъл на местната промишленост, в който се трудят изключително и само маджарки. И не само защото те са най-сексапилните, но и заради това, че само местните жителки могат да издържат по време на снимките да се хранят три пъти на ден с ястия, обилно подправени с паприка.


Голата статистика

- Средно всеки от 11-те милиона унгарци прави секс 252 пъти в годината, докато французите се отчитат със 150 пъти, испанците – със 137, а руснаците – едва 89.
- Според изследвания на експертите от Световната здравна организация, за да може човек от бялата раса да съществува пълноценно, годишно трябва да изяде поне 300 г паприка.


Енциклопедия "Женски Тайни”

Прародителят на паприката – градинската чушка, принадлежи към семейството на барабоевите растения – двуделни растения, сред които се срещат както ядивни видове от рода на картофите, така и отровни като беладона. Тази двойственост се е отразила и на нашия зеленчук. От една страна, намиращото се в него вещество капсаицин придава на паприката парещо лютив вкус, а от друга може да предизвика масовата гибел на злокачествените клетки и вирусите в човешкия организъм. Освен това толкова важният за организма витамин С в паприката е 30% повече, отколкото в портокалите, и с 50% повече, отколкото в лимоните.


Ха-ха


Питат радио “Ереван” що е то българска люта чушка.

Отговор:
- Понякога е зеленчук, а понякога - бившият съпруг на Алла Пугачова.

http://www.blitz.bg

Лютите чушки повишават либидото на жените

Данчово мезе за греяна ракия

Създадоха торта за отслабване

Папагал е луд по лютите чушки

Диета според кръвната група

ПИЛЕ КЪРИ ПО ИНДИЙСКИ

Дервишка гъба и кръв от костенурка повишават мъжката полова мощ

Мъж с 24-часова ерекция ослепя в София

Има ли напитки, които стимулират либидото?

Ето кой е естественият заместител на виаграта! /+ВИДЕО: Бразилски момичета/

Правете бавен секс за повече удоволствие

Секс стимуланти, които ни побъркват

 


Сходни връзки

Защо унгарците са най-похотливата нация | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди