изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 18:44 EEST
Лили Иванова: Бившият ми разду, че съм спала с мъжа на Елена Петрова    
Интервюта Продължавам да бъда алиби на Иво Пилето за покушението срещу Багата, с него имахме връзка, той е специален мъж в живота ми

Скандалната „Мис Силикон - 2011” - Лили Иванова, e само адашка на естрадната прима, но се гордее и със своите 1400-кубикови гърди. Сексбомбата не е омъжена, но има дъщеричка на 3 годинки и половина. Преди повече от година бащата на детето й - жененият бизнесмен Мартин Иванов, потърси репортер на вестника ни, за да разкаже за разочарованието си от бившата си любовница, както и да я омаскари подобаващо, с цел да отнеме правата над детето им. После пък Лили призна, че е направила опит за самоубийство, но не за да го разведе и задържи, а за да избяга завинаги от него. Скандалите между двамата продължават и до днес, като детето все още е при майката, а бащата прави всичко възможно да я очерни пред медиите, според нейните думи.

Миналата година Лили Иванова се замеси и в още един скандал. Той е свързан с бившето й гадже Иво Чобанов-Пилето, който беше нарочен от Благой Иванов-Багата за човека, наръгал го във фаталната нощ в бар „Домби”. Първоначално заподозрян по случая беше Даниел Стефанов-Дъмпела, но впоследствие, когато самбистът излезе от кома, посочи за извършител на покушението срещу него Пилето. Алибито му за въпросната нощ се оказа Лили Иванова, която свидетелства в негова полза и заяви, че по време на инцидента двамата вече били излезли от заведението и се били прибрали вкъщи.

Още подробности за случилото се и други лични изповеди скандалната силиконка направи отново и единствено само пред “ШОУ”.


- Лили, в сайта blitz.bg се появи снимка на волейболиста-бизнесмен Любо Ганев, на която пишеше, че заминава по празниците за екзотична дестинация с шармантна млада миска, а на кадъра с него беше ти... Наистина ли сте заминали заедно? Говори се, че двамата сте имали интимни отношения?...
- Любо Ганев го познавам от заведенията и партитата. Нормално клюката да направи интрига с някоя снимка, но няма вярно в написаното. Не сме си близки, просто сме познати. Той не е мой тип мъж.

- Имаш ли си ново гадже в момента или все още си волна птица след последната ти връзка с Иво Чобанов-Пилето?
- Иво е специален мъж в живота ми и добър приятел. А дали има мъж до мен в момента, ще го запазя в тайна.

Ivanova_2.JPG

- През миналата година ти свидетелства в негова защита, като алиби. Заяви, че в нощта, в която е наръган ММА-боецът Благой Иванов - Багата, сте били заедно и че по времето, когато се е случил инцидентът, сте били вече далеч от „Домби” бар - така ли е, да не си си променила показанията напоследък?
- Така е и не съм променяла нищо. Седя зад думите си.

- Разкажи накратко историята от въпросната вечер, за да припомним на читателите ни. Двамата сте били първо на ресторант, а после във въпросното заведение, в което е наръган Багата...
- Не съм човекът, който трябва да говори. Не искам да влизам в тая тема.

- Нека изясним още нещо за него обаче - твърди се, Иво Пилето е действащ сводник и така си „попаднала” и ти в неговото обкръжение?
- Не е сводник, поне аз не съм видяла и една жена до него, камо ли да му звъни някой да поръчва.

Ivanova_3.JPG
- Под всички твои интервюта или изяви в интернет се праща една и съща информация - че от януари 2012 година си била проститутка при някой си Махер Арабина, откъдето те „взема” Иво Пилето и така се заражда вашата едномесечна връзка. Коментирай, има ли истина с нея?
- Знам за тази клюка и това са глупости!

Иво познава Махер

и дъщеря му, а в нейния салон съм си правила косата, но го знам на „здрасти - чао” от Иво. А с Иво не се запознахме така, както се твърди. И аз знам кой пуска тия глупости, но не им обръщам внимание. Истината се знае - другото са небивалици.

- Кой разпространява тези зловредни слухове за теб? Поне от 2 години аз „засичам”, че се постват подобни коментари за теб и съзнателно разпространявани в един и същи стил. Да не би това да е бащата на дъщеря ти Мартин Иванов?
- Първо, с Иво Чобанов не сме били само месец заедно, а повече. Второ, намекът е правилен - да, Мартин пише с анонимни имена и прави тези интриги. Грозно е, но какво мога да направя аз?...

- Видях, че някъде си отговаряла на бащата на дъщеря ти със собственото си име и му пишеш: „Ти си болен, болен!”. Този човек обсебен ли е от мисълта за отмъщение или иска да те съсипе по някакъв начин?
- Да, писала съм с мои коментари, с името си, но за мен

той е луд!

Има си жена и да се занимава с мен мисля, че е излишно.

- Да те е заплашвал наскоро с нещо по-сериозно и защо? Иска да ти отнеме детето ли? Доколкото знам, той има и други деца от законната си жена...
- Заплахите не спират, а децата си ги има... Мисля, че просто време му трябва да преглътне грешките на двама ни, а и спомените. Единствено му благодаря за прекрасната принцеса, която създадохме. За друго той е мъртъв за мен. Но явно аз не съм за него, след като есемесите му не спират, и грозните думи... Искам да спре да ми се меша в живота - както аз съм излезнала от неговия, да се махне и той от моя. Не искам нищо друго от него!

- В настоящия момент вие поддържате ли преки отношения заради дъщеря ви? Той грижи ли се за нея, какви пари ти дава например на месец?
- На този въпрос ще замълча. Не е да не дава подаръци на малката, но не е и да е изряден баща - нещо по средата... Издръжка не взимам и не му искам. Човек трябва сам да се сеща, а не да се ръчка в ребрата. Той дава по някой път сума от сорта на 200 лв. и това е, когато иска... А за детето може би чака да стане на 19 години, за да й преведе милионите, но ще видим след години... (смее се горчиво - б. а.)

Ivanova_4.JPG- Друга клюка, която Мартин Иванов разпространява отдавна за теб, е, че си била прелюбодействала с мъжа на актрисата Елена Петрова, като двамата сте се запознали по Интернет - чрез сайт за запознанства. Каква е твоята истина - познаваш ли гръцкия бизнесмен Аристотелис Фотилас и имали ли сте интимни отношения?
- Не съм го виждала тоя мъж, камо ли да сме имали „връзка”! Извинявам се на жена му и на него, че са намесени в тази клюка. Гъркът, за когото иска да каже Мартин, е друг, и той не е женен, но не е важно. Достатъчно се изписа и за него, той е младо момче. Е, не изглежда като фитнес-манекен, но е добър по душа...
Бащата на детето ми някога беше нещо друго, правеше много и съм благодарна за това, но искрено се надявам да спре с тия неща - не заради мен, а заради детето ни.

- Ти ми каза, че ходиш на работа - с какво се занимаваш в момента? Има още някой на когото разчиташ да те подпомага финансово?
- Работя във фирма за СОТ, в офис. Работа като работа, не е лъскава... Разчитам на семейството си, те са зад гърба ми и винаги са ми помагали.

- Продължаваш ли да търсиш чрез Интернет мъже за запознанства и какви по-точно се надяваш да намериш там?
- Имам „Фейсбук” и регистрация в сайта „Елмаз”, не защото нещо търся. Не съм привърженичка по заведенията „Бесо” или „Марая” да си търся мъж, а и защо да търся аз, като може той мен да намери (смее се палаво - б. а.). И бащата на детето ми така срещнах някога...

- Предлагали ли са ти секс за пари чрез тези сайтове или пък по друг начин, за какви суми, и приемала ли си ги някога?
- Да, на всяка жена предлагат, така че това не ме прави специална. Но аз може би съм късметлийка - имала съм в живота си мъже, които са ме правили принцеса, и е глупаво да взема пари за секс, а и не е по вкуса ми.

- Добре, а кое е най-най-най, ама НАЙ-неприличното или брутално секс-предложение, което си получавала досега?
- Да, интересни предложения много съм имала, но най-интересното за мен беше от женен мъж, който живее заедно с жена му и любовницата му, и искаха да съм им гадже. Всички бяха съгласни да ме издържат, да сме си заедно... Не се възползвах и ще запазя анонимност, но са известни хората...

Едно интервю на Светлана Терзиева - СЕСИЛ
http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

Лили Иванова: Бившият ми разду, че съм спала с мъжа на Елена Петрова | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.12 секунди