изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 08:52 EET
4 въпроса, които ядосват бременните жени    
Любопитно Бременните жени са много по-емоционални и лесно губят душевното си равновесие. Ето кои въпроси най-често ги дразнят и развалят настроението им:

Бременна ли си?

Ваша позната вижда, че имате бременно коремче, но въпреки това ви пита: „Ама ти бременна ли си?“. Как ще отговорите?! „Да!, а ти?“. Съкратете срещата до минимум или прехвърлете разговора на общи теми.

Момче или момиче?

Не всяка жена иска да споделя този много личен въпрос. Още по-малко ще се радва, ако някои започне да гадае по луничките и петната на лицето ви и по формата на корема ви – круша или ябълка – дали ще бъде момче или момиче. Не е много учтиво да правят коментари и от рода на „Ама как си наедряла!“, „Доста си понапълняла! Как ще ги сваляш после тия килограми!“ „Да не чакате близнаци?“. Отговорете с усмивка или с хумор и отминете – не ви трябва да се ядосвате.

Как ще се казва?

Защо непознати или далечни приятели ще ви задават този въпрос! В повечето случаи бременните жени са суеверни и не желаят да споделят подробности за пола и името на бебето. Измъкнете се от ситуацията с: „Нека се роди живо и здраво, пък ще видим.“ Ако пък се изпуснете и кажете какво име сте избрали, може отсреща да ви залеят с подробен анализ на родословното ви дърво – как се е казвала прабаба ви и пралелята на мъжа ви. Не дай си боже да попаднете на любител номеролог – пригответе се за лекция коя буква каква енергия носи.

Ядете ли си туршия?

Следва подробно разпитване какво ви се прияжда и как да си угодите на апетита. Освен това ще ви кажат, че ако ви тегли към соленото, значи ще бъде момче; ако сте луда по сладкото – момиче ще е. Докато се усетите и без да питате, ви изсипват на главата един куп хранителни съвети.

Затова по-добре си мълчете – колкото по-малко информация за бебето давате на близки, приятели и роднини – толкова по-спокойни ще бъдете и няма да се сблъсквате с поводи за раздразнение.

http://www.az-jenata.com

6 глупави лъжи, които жените казват на гинеколога си

Разкодирайте еротичните си сънища

Мароканка роди мумия след 46 години бременност (18+)

Забранените закони за жени

7-те най-чести издънки с презерватив

Жена роди тризнаци без да знае

Омъжена за баща си жена шокирана, когато научава, че е родила 3 деца от него

Бременна роди петзнаци, заченати по естествен път

Мъж е бременен заедно с жена си

Секс митовете, които научава от порното

70-годишна девственица е готова за секс

По секса се познава кой командва вкъщи

Тайните на Изтока носят тънка талия и дълголетие

 


Сходни връзки

4 въпроса, които ядосват бременните жени | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди