изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 05:55 EET
Сексът е като виното    
Любопитно

С годините виното става все по-хубаво. Не е чудно, че 300-годишни бутилки вино, извадени от отдавна потънали кораби, представляват колекционерска стойност. Не може да се определи точната възраст за започването на половия живот.



В наши дни любопитството, желанието за покоряване на нови територии и бунтовническият нрав карат младите да навлязат от по-рано в света на възрастните. Вярно е че първият интимен партньор никога не се забравя, но в крайна сметка практиката е тази, която ни прави по-добри. Означава ли това, че сексът също става по-добър с времето?

Практиката не означава непременно човек да има многобройни партньори, а да изживява максимално много с половинката си, да експериментира и да споделя желанията си.

Колкото и да са изпълнени със сексуални желания младите, те са „непрофесионалисти“ и рядко осъзнават, че удоволствието от целия любовен акт не е нещо, което трябва да си вземеш, а напротив – да дадеш. Младите жени рядко се осмеляват да споделят сексуалните си фантазии, а младите мъже все още не умеят напълно да контролират телата си.

Със зрелостта идва и опитът, и по-доброто опознаване на собственото тяло и това на партньора и съответно се стига до неегоистична любов, в която не се стремиш ти сам да стигнеш до оргазъм, а да позволиш и на половинката си да се наслади на акта.

В момента в който се появят децата и заемат цялото внимание и грижи, рядко остават свободни нощи,, пък дори и дни, в които двамата партньори да се усамотят. Въпреки това, след толкова години зад себе си и толкова споделени интимни моменти, те знаят какво да направят и как да го направят, за да компенсират честотата с качество.

Можем да си направим извода, че сексът наистина става по-добър с времето, но понеже засега познатите ни измерения за време не включват неговото циклично протичане, а само линейното, затова и моментите, в които можем да се наслаждаваме на сладкия вкус на „отежал“ партньор, намаляват с всяка секунда. Старостта може да е физическа пречка. Но кой казва, че трябва да е и емоционална?  http://www.az-jenata.com

10 стъпки към по-добрия секс

Най-вълнуващите места за секс

Сексът без оргазъм е огромен стрес за жената!

10 съвета за стабилна връзка

10 идеи за по-добър секс

Домакините с по-лош сексуален живот от работещите съпруги

Женският секс-календар

Признаците на женския оргазъм

Как да познаем секс фурията – първа част

По-окосмените жени имат по-добър сексуален живот

 

 


Сходни връзки

Сексът е като виното | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди