изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-16 @ 19:19 EEST
Чужденци намират евтин секс с децата в селата    
Новини

Миграцията на чужди граждани в България от последните години често е свързана с търсене на евтин секс с деца от застаряващи извратеняци. Арестувани са десетки за това престъпление, а последният случай завършва с убийство.



Преди дни Окръжният съд във Видин прати зад решетките за 18 г. шотландеца Дейвид Брайсън. През януари миналата година той уби по особено жесток начин 12-годишния Станислав Мирчов от с. Лагошевци. Чужденецът се заселил там преди години. С насилника са работили експерти от Института по психология в МВР. Според тях освен убийството чужденецът се е гаврил и сексуално с детето преди това, но е успял да унищожи доказателствата.

Във великотърновския съд продължава да тече делото срещу англичанина Пол Ренаф, който преди ареста е живял в село Стамболово. Според прокуратурата той е блудствал с две братчета на 11 и 12 години със знанието на родителите им, срещу които също е повдигнато обвинение.

Друг британски гражданин - Колин Тъкър, вече е за 15 години в затвора за блудство с 6-годишно момиченце от село Ново Градище край Стражица.

Тъкър работил като селски пастир и вземал 300 лева заплата. Живеел в мизерия и често помагал на хора от селото с битовите им нужди срещу дребни суми. През 2009 година той се заключва в бърлогата си с детето и брутално го изнасилва. То се оплаква на майка си и нерезът е арестуван. Оказва се, че дори няма документи за самоличност.

Фактът, че България е любима дестинация за извратеняци, които са изобличени в родината си, е подкрепен и от друг случай. 67-годишният шотландец Джордж Стейтс е заловен у нас през август миналата година. Бяга от родината си, след като е пуснат под гаранция през 2009 г. Тогава го разследват за педофилия, а в лаптопа му са открити хиляди порнографски материали с малолетни.

Статистиката се допълва от 72-годишен германец инвалид, заселил се в Самоков, от ирландски гражданин, екстрадиран в родината си, от белгиец, избягал от родината си след 12-годишна присъда и заживал в Хасково, и много други.

"В България се заселват педерасти, педофили, пияници и отрепки от Европа. Изключенията са много малко. Идват с добри намерения, но след месец-два започват да си проличават, че са боклуци. Имам чувството, че има споразумение да събираме отпадъците от Запада. В родината им плащат, за да си купят къщи тук. Веднага се сдушват с малцинствата и елате да видите какво става", разказва кмет на село, в което живеят англичани.

Политици, бизнесмени и творци посягат на хлапета

"Известни политици, бизнесмени и артисти от шоубизнеса имат склонности към секс с деца и бившият депутат Владимир Кузов е един от най-безобидните сред тях", твърди източник на "24 часа" и разказва как в разработки са засичани не една и две публични личности, но няма доказателства и свидетели срещу тях затова спестява имената им.
В последните години за порнографски материали с деца и за педофилия са арестувани инженер, съдебен заседател, служители на Министерството на земеделието, учени, лекар, дребни бизнесмени. Всички те са от типа преференциални педофили и целенасочено търсят секс с деца, защото не могат да удовлетворят потребностите си по друг начин.

Домовете за сираци често са посещавани от полиция по сигнали за блудства с възпитаниците.
Сираците са най лесна плячка на педофилите

"Най-лесните жертви на педофилите са деца, на които липсва топлината на семейството", категорични са криминалисти, сексолози и психолози.

Неслучайно домовете за сираци са известни като мястото, където извратеняци могат да получат секс без много усилия и срещу дребни суми. Често децата, лишени от родителски грижи, сами се съгласяват на издевателствата над тях, защото виждат у "чичкото" закрила и топлина.

Най-скорошният пример е статията в италианското списание "Еспресо", която описва сексуално насилие над сираци в дома в с. Страхилово.

Преди години подобен сексскандал избухва и за сиропиталището "Коджакафалията" в Бургас, за което покойният режисьор Алекс Попов разказа във филма "Баклава".

През март 2008-а в Трън 67-годишният жител на града Асен Илиев простреля с пушка 15-годишната Клара от дома за сираци и уби друго дете. След това се самоуби.

При разследването става ясно, че Илиев е живял почти на семейни начала с Клара от години и имал спор за сърцето й с друг мъж, който е възпитател в общежитието.

"Преференциалните педофили често се ориентират да работят близо до деца - стават възпитатели, учители... Има случай от Силистра, където педофил бе заловен в дома си с 13-годишно момиче, издирвано от полицията. Той работеше в БЧК и беше лектор по сексология на децата", разказва експерт в Института по психология на МВР.

Става дума за 29-годишния Мартин Карамихайлов, който години наред блудства с малолетни от местен дом. Дори филмира оргиите и ги пуска в интернет. На една от снимките е насочил пистолет към вързано дете.

Освен от възрастни лишени от родителски грижи малчугани са системно изнасилвани и от по-големите в домовете, сочи съдебната практика. Тези случаи се разкриват рядко, защото жертвите мълчат от страх или да избегнат униженията. Често сираци от домовете са принуждавани и да проституират от по-големите.

http://www.24chasa.bg

Педофили правят партия, искат узаконяване на секса с деца и животни

 


Сходни връзки

Чужденци намират евтин секс с децата в селата | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди