изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 03:16 EET
ИНДИЙСКА КИНОЗВЕЗДА ПОЛУЧИ ВАУЧЕР ЗА ВАКАНЦИЯ В АЛБЕНА    
Туризъм Една от най-големите звезди на индийското кино Кушал Тандон и неговата приятелка Елена Боева посетиха щанда на Албена по време на туристическата борса SATTE 2013 в Мумбай, съобщиха от пресцентъра на курортния ни комплекс. В присъствието на множество местни медии и участници в изложението двамата получиха ваучер за 7-дневна почивка в петзвездния хотел в Албена „Фламинго Гранд” за успешното си представяне в известното танцувално шоу "Nach Baliye".

Визитата на най-известната в момента двойка в страната на Индира Ганди бе организирана от Руслан Йорданов – PR и ръководител сектор „Реклама” в Албена, и Стефан Йонков - ръководител на Службата по търговско-икономическите въпроси на България в Индия. Наградата бе връчена лично от Йовка Страшимирова - зам. директор „Продажби” в курорта. Стотици присъстващи в панаирното градче използваха присъствието на боливудската звезда и чаровната българка, за да вземат автографи от тях и да си направят снимка за спомен.

Кушал Тандон е на 28 г. През м.г. той получи престижните награди Zee Gold Awards за златен дебют и Indian Telly Awards за свежо ново лице в киното.

С Елена Боева се запознават във филмовата академия в Ню Йорк. Дядото на Кушал е бивш министър от най-населения щат Утар Прадеш. За семейството се знае, че има сериозно политически позиции в столицата му Лакнау.

 

 


Сходни връзки

ИНДИЙСКА КИНОЗВЕЗДА ПОЛУЧИ ВАУЧЕР ЗА ВАКАНЦИЯ В АЛБЕНА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди