изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 03:59 EET
Какви са жените и мъжете, родени от понеделник до четвъртък    
Хороскоп Какви са жените и мъжете, родени от понеделник до четвъртък

Жената, родена в понеделник

Жената, родила се в понеделник, е нежна, мечтателна и чувствителна. Способна да се приспособява към другия човек, да прави компромиси. На нея й е трудно да живее сама. Изпитва потребност да споделя топлината на своите чувства и се превръща в истинска жена, когато стане майка. Чувствителна към обкръжението, тя се стреми да живее в хармония с него и крачи по пътя на живота, следвайки зова на сърцето си.

Мъжът, роден в понеделник

Мъжът, родил се в понеделник, е свръхчувствителен, надарен с голямо въображение. Винаги търси контакти с други хора, особено от противоположния пол. Той се нуждае от любов и нежност. Самотата не е за него. Външно е спокоен, но в душата си крие тревога - дали ще открие човека, с който ще сподели любовта, на която е способен?

Жената, родена във вторник

Жената, родила се във вторник, е щедра и страстна в любовта. Тя съблъзнява с живостта на ума си, чувството си за хумор, а също така и с ярко изразения си стремеж към независимост. Повече от всичко на света обича свободата и се бои от едно - монотонността в чувствата, която е способна да угаси ентусиазма й. За нея любовта трябва да бъде увлекателна игра, друга любов не иска! 

Мъжът, роден във вторник

Мъжът, родил се във вторник, е надарен със способността да представя мислите си в най-удобна за него светлина. Неговите думи винаги звучат правдиво. Става дума за съблазнител, който използва конкретни начини, за да ви предразположи към себе си. Можете да го познаете по специфичното чувство на хумор, което има, по усмивката и по маниера да отблъсква неприятностите от себе си. Той е ентусиаст, който обича да се забавлява, но и другите трябва да участват в купоните. 

Жената, родена в сряда

Жената, родила се в сряда, е влюбчива, чувствена и нежна, въпреки че си е сложила маската на скромността и сдържаността. В любовните отношенията тя се нуждае от надеждност, искреност и постоянство. Именно поради това не се доверява на любовта от пръв поглед, страст, която може да избухне и бързо да угасне. За нея привлекателността е свързана не само с външната красота, но и с порядочността и интинността на чувствата. 

Мъжът, роден в сряда

Мъжът, родил се в сряда, е човек на честта, добросъвестен и порядъчен в любовта. Неговият целомъдрен вид скрива бездна от нежност. Той не винаги умее да я изрази. Можете да сте сигурни: ако той обича, от цялата му душа е. Верен и внимателен, той се доверява на внезапните чувства и предпочита страстта пред спокойната увереност.

Жената, родена в четвъртък

Жената, родила се в четвъртък, е нетърпелива в любовта. Няма да е преувеличение, ако кажем, че понякога е твърде сантиментална, залутана в мъгла от илюзии. Тя обича свободата и приключенията, постоянно попълва жизнения си опит. Тя привлича мъжете с природния си чар, с непосредствеността си и не обича, когато се опитват да я свързват с някого просто така. 

Мъжът, роден в четвъртък

Мъжът, родил се в четвъртък, е роден съблазнител. Той иска да опознае живота във всичките му аспекти, запазвайки и свободата, и независимостта. Бои се от рутината на семейния живот. Но в същото време не може да живее сам. Зад чувствителността и театралността на жестовете си крие огромна нежност. Той е способен на силни чувства. Този мъж е склонен на парадокси, бунтар и се приспособява в зависимост от настроението си. 

http://www.zajenata.bg

ВАШИТЕ ЗОДИИ И ХОРОСКОПИ

 


Сходни връзки

Какви са жените и мъжете, родени от понеделник до четвъртък | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди