изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 13:08 EET
Българка продава лицето си като рекламна площ    
ЛюбопитноЦелта на проекта Buy her/his face Веселина и приятелят й Людмил да съберат пари за магистратура в САЩ

Веселина Ангелова е студентка. От няколко месеца живее в Ню Йорк. Има огромно желание да учи в американски университет, но няма достатъчно средства.. Но решава да се бори - вместо да поеме пътя обратно към родината, с приятеля й измислят оригинален начин да спечелят пари за образование, като отдават лицата си под наем.

25-годишната Веселина е завършила Софийския университет. Магистратурата й е с хуманитарен профил, насочен към науките на пола. Приятелят й Людмил има диплома по икономика. Общото им желание е да запишат втора магистратура в някой от престижните университети в Щатите, а един ден – и докторантура. Имат само един проблем – парите.

За да запишат магистърска програма, за двамата са необходими около 100 хил. долара за две университетски години. Отказват се да теглят студентски кредити и подхождат изобретателно. Идеята да използват лицата си като рекламни пана хрумва на Людмил.

Как функционира проектът? Срещу 99 долара на ден всеки клиент може да подаде заявка за послание, което да бъде изрисувано върху лицето на Веси или Людмил.

Първоначална идеята била да посветят първата си седмица в подкрепа на различни каузи – Впоследствие преминават към малка неправителствена организация, която се грижи да събира бездомните котки по улиците на Ню Йорк.

Явно в Ню Йорк мечтите наистина се сбъдват, защото кампанията на Веселина и Людмил набира почитатели. Американците имат едно по-скоро приятелско и добронамерено любопитство.

Двамата българи разхождат посланията в метрото и най-популярните точки в Ню Йорк и си правят снимки постоянно. Целта е повече хора да ги забележат и да влязат в контакт с тях. В сметките си вече имат и първите постъпления. Като цяло, американците възприемат сумата от 99 долара за сравнително ниска. Веси смята, че има потенциал за повишаване на цената на услугата.

Продажбата на част от тялото с рекламна цел в интернет е ниша, която гарантира успех. Наскоро момиче от Чехия обяви гърдите си за рекламно пространство. Това, освен приходи, и донесе световна популярност.

Засега интересът към проекта Buy her face и Buy his face е голям и, ако в бъдеще кампанията им се развие в бизнеспроект, Весела и Людмил няма да го изоставят. http://tv7.bg

ВИДЕО

Унгарската Мис Пролет се отказа да продава девствеността си

Студентка продава девствеността си за милион долара

Продават най-стария "Форд" в света

Продават на търг бижута на известни

Менюто от последния обяд на "Титаник" продадено за 122 000 долара

Нова мода при тениските

Частните острови на милиардерите

Продадоха Opel на Хитлер за... $600

За 125 000 евро продадоха роклята на императрица Жозефин, за нощницата на Наполеон дадоха 51 250 евро

Мераклия плаща с крадена овца секс с две проститутки в Исперих

Продават гола снимка на супермодела Кейт Мос

Огромен жълт диамант бе продаден на търг за $11 млн.

"Сотбис" продава "Восток" на Гагарин Космическият кораб пръв извежда живи хора в орбитата

Продават матрьошка Борисов, обесиха чучело Обама

 


Сходни връзки

Българка продава лицето си като рекламна площ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди