изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-18 @ 23:52 EEST
Виртуална изневяра    
ЛюбопитноВиртуалният секс е съвременното превъплъщение на телефонния секс. Камерата е екстра, която или ще разпали още повече страстта, или ще ви притесни. Затова нека начинаещите не бързат да я вкарват в действие, за да се насладят максимално на „сефтето“.

Кибер сексАко сте обвързани, но изпитвате неистова нужда да се разнообразите, то по-добре не рискувайте да разочаровате любимия човек и той да ви хване в измяна, а просто задоволете сексуалния си нагон чрез виртуален секс.

Не е задължително непременно това задоволяване да ви става практика, просто се случва да се запознаете с човек, който е на вашата вълна и взаимно може да реализирате фантазиите си. Не подлежи на съмнение фактът, че виртуалният секс е пряко свързан с мастурбацията. Естествено е, че за да постигнете желания ефект, е необходимо не само да разговаряте с партньора, но и да се стимулирате физически. Това е сигурният начин, че и двамата ще успеете да стигнете до края.

Преди това обаче, както и при реалния секс, е важно да не се пропуска любовната игра, която в случая е словесна. За да предразположите партньора и да го пренесете във вашия въображаем свят, може да използвате няколко техники. Започнете с описание на обстановката, а за да подсилите емоцията, изпратете музикален поздрав с романтична балада, която да бъде в унисон с предстоящите ви интернет подвизи. Ако тя е придружена от клипче, което даundefined показва какво всъщност бихте изживели в случай, че имахте реален контакт помежду си, то ефектът ще бъде у-а-у.

Последните сцени от филма „Дива орхидея“ биха свършили перфектна работа за въздействие над избраника ти. Следващата стъпка е да му опишеш с какво секси бельо си и да интерпретираш ситуация, в която излизаш от банята и ти предстои да намажеш тялото си с лосион, като прелюдия към същинската част. Виртуалният секс е най-краткият път към реализиране на скритите сексуални фантазии на всеки човек. Тогава ги изричате, споделяте ги, реализирате ги мислено и след това се очаква да ги повторите в сексуален контакт с вашия реален партньор. Задръжките и свенливостта са най-големият му враг. Остави ги в „другата стая“, докато се отдавате на еротичните моменти пред монитора. Така ще придобиеш и нужното самочувствие, което да те разкрепости още повече и от което реалният ти партньор няма как да не бъде доволен.

Да се върнем в кибер пространството... За мъжете е особено вълнуващо да наблюдават как жената се докосва сама и се възбужда от провежданата комуникация. Усещането за взаимната възбуда разпалва страстите на партньорите още повече. Затова пряката комуникация с микрофон и камера е много по-ефективна, отколкото обикновен чат. Тъй като много жени се притесняват обаче, първите опити за виртуален секс обикновено се провеждат под формата на чат, за да могат да се отпуснат и да пожелаят повече. С времето задръжките падат и желаете да се задълбочите във всичко, което пробвате. Поне едно е сигурно – виртуалният секс е безопасен за здравето на тези, които го практикуват.  http://www.bliasak.bg

Кои зодии изневеряват най-много

10 причини жените да изневеряват

Изневяра по взаимно съгласие?!

ТОП 5 на зодиите, които изневеряват най-често

Доказано! Жените изневеряват повече от всякога

Как изневеряват мъжете според зодията си? /ВИДЕО/

Ревниви любовници откраднаха пениса на мъж

Жените изневеряват повече и го крият по-успешно

Кои мъже изневеряват най-често

Анатомия на изневярата

Той иска тройка – да се съглася ли?

16 сигурни знака, че той ви изневерява

Kia Drayton 42 Kia Drayton  Sara Jean Underwood 35 Sara Jean Underwood

 

 


Сходни връзки

Виртуална изневяра | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.09 секунди