изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-19 @ 09:19 EET
8 неща, които мъжете искат от теб в леглото /18+/    
ЛюбопитноМъжете съвсем не са скромни по отношение на претенциите си към нас, не само в ежедневието си, но и между чаршафите. Ние, жените, често сме объркани за това, как точно да задоволим половинката си по всички параграфи. В обобщен вариант мъжете ни разкриват най-съкровените си желания и очаквания към нас.

Казвай му какво да прави: в реалния живот мъжете не обичат да бъдат командвани, но в леглото се прави изключение. Те също искат да ни видят разтапящи се от удоволствие и да бъдат удовлетворени от себе си. Така че, самите те искат да ги насочваме. „Женският оргазъм е изкуство и за него няма универсални правила, затова ще е супер, ако тя ми подскаже или просто да ми каже „лижи ме тук“, ще й се отблагодаря подобаващо за помощта“, сподели Иван.

8 неща, които мъжете искат от тебОстави следа от теб: силният пол определено забелязва малките детайли, колкото и да се прави на перде. Оказва се, че им доставя удоволствие да оставяш някакъв белег. Не става въпрос за така неестетичните смучки, а за „случайно“ одраскване с маникюр, а защо не и цялата възглавница да мирише на парфюма ти, който му действа като афродизиак. „Най-много обичам да намеря прашките й измежду чаршафите, след като вече си е тръгнала. Мисълта, че е без бельо ме влудява“, изповядва се Антонио.

Говори му мръсотии: мъжете си умират да имат озвучаване по време на секса, но деликатното пъшкане в ушенце не им е достатъчно. „Много се възбуждам, когато примерната ми приятелка става мръсница в леглото. Всякакви разновидности на думата „люби ме“, поднесени колкото се може по-вулгарно, правят усещането неповторимо“, изказа предпочитанията си и Александър.

Гълтай: това е мечтата на всеки мъж, това го изстрелва на седмото небе. Приятен полет!

Мастурбирай: това е поредната прищявка, която подлудява мачовците и която8 неща, които мъжете искат от теб ти осигурява червена точка. Започни със стриптийз и после му покажи, че и сама го можеш. „Уникално е да те отблъсне, когато най-малко очакваш, и да ти каже: „Днес си само зрител“, помечта си Христо. Не е единственият, който живее за това, така че действай.

Бъди широко скроена: за да запазиш тръпката на любимия, експериментирай. Това е тайната на успеха. За да не му омръзнеш, бъди хамелеон, изненадвай го. „Веднъж приятелката ми донесе вкъщи „Кама Сутра“ и изпробвахме всевъзможни пози. Доста се смяхме и това освежи връзката ни. Пък и такива преживявания трудно се забравят“, през смях разказва Стефан.

Масажирай го: като бонус към всички останали екстри добави и масажа. Не само стандартния на тялото, но и на „главите“. Повечето мъже обичат да си играеш с косата им, да ги галиш и леко поскубваш, „но не пренебрегвай и „гордостта му“. Момичета, тази ерогенна зона също се нуждае от ласки“, напомня ни Михаил.

Качи се на върха: не живей в заблуда, че партньорът ти иска да изпъква в секса. Не си лежи мързеливо на мисионерската, а го възседни. „Така имаме перфектна видимост към всичките й прелести. Нека да командва тя, сега й се е паднало“, единодушни са мъжете.

http://www.bliasak.bg

Cassandra Lynn 34 Cassandra_Lynn Raquel Gibson 011 Raquel Gibson

 


Сходни връзки

8 неща, които мъжете искат от теб в леглото /18+/ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди