изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-18 @ 11:23 EEST
Защо мъжете обичат голи жени?    
Любопитно Най-истинската любов е в началото. Тогава, когато все още не сте се опознали докрай и сте си интересни и ви харесва да бъдете заедно. Обичате да си говорите, да обсъждате, да се разхождате, да ходите на гости, да спите под едно одеяло. С времето рутината ни завзема и забравяме за малките важни моменти, които са ни правили щастливи. Лесно е да си ги припомним и да ги извадим отново на дневен ред.

Тишина

Мълчанието е злато, но не и у дома. Общуването с партньора е залог за пълноценни отношения. Между „Добро утро“ и „Лека нощ“ има десетки поводи за говорене или невербални контакти. Разменяйте мисли за всичко – от времето, през политиката до общите ви приятели и съседи. Макар и кратки, диалозите са важни за обмяната не само на мнение, но и на домашната енергия.

Планове

Правете планове за съвместно прекарване на свободното време – вечерите, уикендите и отпуските. Оставете място и за „свободните“ срещи – поотделно всеки с приятелите си или с хобито си.

Секс въздържание

Ясно е, че в първите месеци и години на съвместното съжителство сексуалната страст е голяма и неудържима. С времето любовните импулси се успокояват, но това не значи да ги ограничаваме. С график или без – намерете време за интимни контакти, които са лепилото на връзката.

Соло баня

Няма двойка, която в началото на връзката да не е прекарвала вълнуващи минути под душа или във ваната. Върнете забравената традиция на „Баня за двама“. В психологията водата символизира емоциите и затова няма по-естествено място за свободна и творческа игра на сексуалните чувства. Неслучайно най-страстните игри под завивките са по време на морска почивка.

Скритото голо тяло

Мъжете обичат да гледат голи жени. Няма съмнение. Не преставайте да се събличате или обличате пред очите му. Съзнателно правете вечерния си/сутрешния си тоалет по бельо, пред огледалото и пред него – решете косата си, гримирайте се, избирайте дрехи от гардероба. Кога за последен път си купихте пеньоар – но не старомодните соц. хавлиени халати, а ефирен и дантелен, който разкрива повече, отколкото скрива и с който прекарвате уютните съботно-неделни сутрини у дома?

Телевизор с мярка

Най-лесният начин да убиете свободното време е като включите телевизора. А колко вълшебни мигове заедно може да преживеете, вместо да гледате всички новини, по всички канали, ТВ игрите и два филма на вечер! http://www.az-jenata.com

КОГАТО МЪЖЕТЕ ОБИЧАТ БЕЗУМНО...

Кой секс е незабравим за мъжете

Кои качества ценят мъжете в жените

Защо мъжете предпочитат добрите момичета пред \"лошите\"?

Какво търсят мъжете в една жена?

Кога мъжете изневеряват

Какво не трябва да правите пред него?

MikaylaAlexisShelly RusselFelix ViciousDeisy and Sarah Teles 2

 

 


Сходни връзки

Защо мъжете обичат голи жени? | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди