изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 12:36 EET
Секс без любов или любов без секс... докога ще ги делим?    
Любопитно

Неведнъж съм чувала израза, че светът се върти около трите „П" - политика, пари и п... (жаргон, който ненавиждам, за женски полов орган). Естествено, тези думи излизат от устата на мъж, защото жената не се вълнува чак толкова от политика, нито от третата дума, която дори не искам да споменавам отново. Около какво се върти светът на жената тогава?



Може би около СУЕТА, СЕКС, СЕМЕЙСТВО и ЛЮБОВ. Ето, почти ги докарахме под една обща буква, само че, тъй като ние сме по-сложни същества, се вълнуваме от повече неща. Сигурна съм, че можете да добавите в този ред още куп съществителни и няма да сгрешите. Аз обаче, искам да обърна внимание на две – ЛЮБОВ и СЕКС.

Минах 25-те и още нямам 30 и за това време не мога да се похваля с особено нормални връзки в личен план. Повечето пъти всичко беше чиста химия и се крепеше на секса, а любовта и това съединяване на две сродни души, някак си не идваше.

С една от най-добрите ми приятелки често сядахме на вино и цигари и се оплаквахме от мъжете. Клише, но пък то е част от живота на всяка от нас. Сред поредната неуспяла връзка си казвахме: „Не може ли накрая да дойде някой, който да става и извън леглото? Писна ми от тези повърхностни глупости".

И така в оплакване и проба-грешка бая вода изтече. Един ден тя ми се обади и каза: „Намерих го. Той е идеален! Отсега мога да ти кажа, че тези глупости за сродната душа, май ще се окажат не чак толкова големи глупости. Влюбена съм и искам да остарея с този мъж" , доста смело изказване, но такава си е моята Петя – смела. Трябват и не повече от две седмици за да се влюби и малко мили думи от устата на мъжа до нея и вече да го заобича и да прави планове за сватба. И тъй като това се случваше по 4-5 пъти в годината, аз не я приех много насериозно.

Но 3-4 дни поред тя продължаваше да е влюбена и да смята, че това е г-н Идеален. Имаше само едно неизпълнено до момента условие: „Ако и в леглото ми пасне, направо ще му пристана".

Зачакахме да видим дали Идеалният ще се окаже такъв и в секса и ударихме на камък. По-скоро той удари на камък. Когато Петя ми се обади, да ми разкаже, че има проблеми с ерекцията и не са успели да правят никакъв секс, тя беше потресена.

И така г-н Идеален, сродната душа, мъжът на мечтите ѝ, с когото дори се виждаше омъжена, се оказа „негоден". „Маци, ако не му стане, ще го оставя", бе присъдата след втория неуспешен опит, поради описаната вече причина.

Естествено, че пак се събрахме на по чаша вино и цигари и се върнахме в началото. Търсиш сродна душа, а не просто някой, който да те докарва оргазъм (което пак е под въпрос) и изведнъж човекът се появява, но пак не е достатъчно. Мисля, че трябва да спрем да се залъгваме, че любовта и сексът са отделни понятия. Те са едно цяло.

Оставете ги тези, които казват, че правят секс без чувства, ей така за спорта и нуждата. Ти пак оставяш нещо от себе си там в това легло, в тази кола и в тези ръце! Може би не оставяш сърцето си, но пък оставяш частица от ума си, тялото ти запомня определени сигнали, на които после откликва. И ако извън леглото човекът те прави щастлив/а, вече идва любовта.

За каква пък любов си говорим, щом сливането на душите не включва сливането на телата? Забравете филмите от миналия век, където целомъдрието не е било пречка да изречеш думите: „Обичам те". Защото после, когато се стигне до истинската , стихийната страст, ще се сблъскате с проблема на Петя. Да, обичам го ама го искам целия...

Просто ми се ще да спрем да бъдем лицемери и да разделяме понятията. Всичко е навързано брънка по брънка във веригата и когато едната брънка е в неизправност, то веригата се къса!

Автор: Марчела Блондева, info@tialoto.bg

http://www.tialoto.bg

Изневяра по взаимно съгласие?!

КАКВО Е ЛЮБОВТА?

Кризата в брака настъпва на 3-та година

Гръцки музей не оставя нищо скрито за секса в древни времена

Мариана Попова: Обичам френската любов!

Тантра – секс техника за върховна наслада

Любов без секс или секс без любов...

Ненаситната Елен Колева: Не мога без мъж и час

 


Сходни връзки

Секс без любов или любов без секс... докога ще ги делим? | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди