изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 22:05 EEST
Китайски хороскоп за 2013 г. - Година на Черната Змия    
ХороскопГодината на Черната Водна Змия настъпва на 10 февруари 2013 г. малко след новолунието във Водолей и ще приключи на 31 януари 2014 г. Това ще бъде година на големи възходи и големи падения, защото Змията е знак на крайностите.

Именно затова в работен план трябва да сте изключително внимателни, да се стремите да запазите безопасната и хармонична среда в офиса, а когато подписвате документи, да го правите с много голямо внимание и след задълбочено проучване. Змията не обича да бъде плашена и за да се проявят добрите й страни - нейната проницателност, мъдрост и стремеж към усъвършенстване в образованието и кариерата, трябва да бъде спокойна. Само тогава ще прояви гениалните си аналитични способности и ще извлече максимума от всяка ситуация.
И не забравяйте, че хороскопът дава само насоките и предупреждава за опасностите, но дали годината ще е добра, или лоша, не зависи от звездите, а само и единствено от нас. За да бъде постигнат напредък през годината, всички начинания трябва да се изпълняват бавно и методично, без излишно суетене и бързане. Добрите положения в бизнеса, които ще внедрят новости и ще бъдат успешни, ще се появяват внезапно, както Змията внезапно сваля старата си овехтяла кожа и блесва пред всички в нова лъскава мантия.

Красива като змия

Водната природа на Черната Змия през 2013 г. обещава успех на всички, които се занимават с интелектуален труд, те имат големи шансове да постъпват правилно, да взимат мъдри решения и да действат справедливо - учени, анализатори, политици, аналитици, учители, журналисти, писатели. Ако отстъпите от тези правила обаче, тя може жестоко да ви ухапе. Все пак не забравяйте, че ако не я дразните, просто ще се плъзне край вас. А и от отровата на някои змии всъщност се правят лекарства. У нас тези влечуги са символ на злобата и страха, на раздвоения език и сплетните, затова често казваме: “Съскаш като змия”. Но не е така на Изток. Освен че смятат Змията за мъдра и пазителка на семейното огнище, китайците я намират и за красива, затова често можете да чуете как казват на хубавите жени: “Красива си като змия”.

Основният знак, под който ще премине годината, се характеризира с колебливост и нестабилност. А това означава, че преди да вземете каквото и да било решение, най-добре е първо сериозно да помислите. Змията обича мъдрите и онези, които разсъждават. Но в същото време тя е коварна и има две страни. Приeма само ледената пресметливост и държи сметките да са чисти, но в същото време - настоява да мислите, а не да действате емоционално.

Годината вероятно ще бъде по-трудна за хората, които обичат да изразяват шумно своята гражданска позиция и в чиято дейност “ври и кипи”. Това не са змийски качества и там тя ще хапе лошо. За да успеят, тези хора трябва да я заблудят, като много добре премислят начина на своите протести и си съставят добри тактически и стратегически планове.
За да се справяте с парите през годината, трябва добре да си правите сметката. Змията води аскетично съществуване, ловува само когато е гладна и не харесва прекаленото разточителство. Затова, ако ограничите разходите си за ненужни вещи и лукс, тя ще ви възнагради богато.

Брак и пълна къща с деца

Заради нейния студен и пресметлив характер не очаквайте през 2013 г. големи прояви на романтика и бурни любовни романи. Но за сериозните връзки това е една наистина добра година. Змията е много семейна зодия, казват, че ласкаво се увива около партньора си и го пази по всякакъв начин. Това крие и някои капани, защото от много любов може да го задуши, а щом го спечели, умело да се изплъзне като истинска змия. Но все пак - тя дава шанс на самотните да срещнат своята идеална половинка и е много благосклонна към узаконяването на съжителството в брак. Не се толерират лекомислените връзки. Но сватбата през 2013 г. гарантира трайност на отношенията, взаимно уважение и пълна къща с деца.

Змията е много коварна и по отношение на болестите. Хората с хронични заболявания трябва винаги да имат подръка лекарства и телефон, защото не се знае в кой миг тя ще ги “клъвне”.

Ще печелят мислещите държавници

По върховете на държавите през годината успехи ще имат онези лидери, които мислят и не действат прибързано, а целенасочено, по план и след задълбочен анализ. Онези, които са просто емоционални и вдигат много шум, ще бъдат наказани от повелителката на годината. Нищо добро няма да направи Змията и за безработните, чиновниците да чакат кадрови промени, а политиците ще затвърдят авторитарния си стил на управление и стремежа си за власт. Много от тях ще забравят как са се издигнали и ще демонизират точно онези, които са им помогнали да стигнат до върха.

Бурни възходи и още по-бурни падения вещае в политиката двойствената природа на Змията. Средата на годината обаче е ползотворен период - тогава ще стане ясно, че правителствата се нуждаят от нови сили, от мислещи хора и работа в екип. Змията подкрепя подобни начинания и те могат да бъдат много успешни. Ако не се заработи по нов начин (с много мислене, подобряване на квалификацията и допълнително обучение) обаче, всяка дейност бързо ще се обърне в пълен провал. Затова и в живота, и в политиката ще успяват онези, които постъпват честно и мъдро.

Да я посрещнем тихичко и с вкусна храна

Черната Водна Змия е символ на динамиката и внезапните обрати, подобно на спираловидния начин, по който се вие, когато плува в реките. По принцип според китайците тя е добра поличба за дома - змия в къщата означава, че семейството няма да търпи лишения и глад.

Годината на Змията трябва да посрещнете в чиста къща, в никакъв случай обаче не чистете в дните около самата Нова година, за да не изхвърлите с метлата и късмета на дома.

Поканете гости, като предварително украсите прозорците и стените в червено - цветът на щастието според китайците. Задължително сервирайте на масата китайски ястия, като между тях спокойно може да има и насекоми (ако ги обичате, разбира се). Препоръчват се също пилешко и заешко месо, цели риби, яйца и мляко - любимите храни на змията. Направете хляба и бисквитите във формата на змия или просто ги навийте като спирали.
Облечете се в черно - нейния цвят (може и в лъскав син или зелен сатен), сложете си сребърни или златни накити (като люспите й), може и рубини или гранати (като хипнотизиращите й очи). Ако имате накити във формата на змия, трябва да ги носите много пестеливо и внимателно само по наистина важни поводи (например на Нова година), защото нейната бляскава опашка може във всеки миг да се отплесне и да ви зашлеви с някоя неочаквана трудност.

Не палете огън - тя не го харесва (дори и свещите), приглушете светлината, слушайте приятна тиха музика, но в никакъв случай не се отдавайте на бурни танци, крясъци и викове, за да не изгоните донесеното от Змията щастие в дома си. В този ден не бива да повишавате тон на децата или да плачете - това ще ви донесе раздори през годината.

По нещо за всеки от знаците

(Кой е вашият знак - вижте таблицата в галерията)

Плъх Змията носи стабилност на Плъха. Той ще получи много и съблазнителни предложения за реализация и ще иска да участва във всички. Ще спечели само от онези, които са добре обмислени. Добре ще е да се съобразява при взимането на решения с роднините от най-близкото си обкръжение.
Бивол Нов цикъл започва за Бивола в Годината на Змията. Той ще бъде по-проницателен, а и понеже по принцип добре обмисля поведението си, ще има успех във всички поприща - семейство, любов, делова и социална дейност. Той ще действа незабележимо, като умело направлява всички.
Тигър Един от най-големите активи на Тигъра е способността му да мисли бързо и да предприема изненадващи действия, които объркват противника. В Годината на Змията той трябва да действа точно така, но за да успее, трябва да уцели момента, когато да притъпи инстинктите си и да се сниши.
Заек Непрестанни промени носи Годината на Змията за Заека. По принцип той е нейната естествена храна и трябва много да внимава. Ще получава много предложения, но няма да може да ги осъществи. За да прескочи Змията, той трябва да внимава - да бъде хитър, да мисли и никога да не се отчайва.
Дракон Драконът е близък роднина на Змията и добре ще се справя в нейната година, даже по-добре, отколкото в своята. За целта обаче трябва да промени някои неща кардинално. Например импулсивния си начин на действие. Тогава ще получи неочаквани и примамливи предложения.
Змия В своята година Змията не е застрахована от падение, както и останалите знаци, но това едва ли ще стане, защото тя рядко се държи глупаво. Ще бъде здрава, а в бизнеса ще преуспее, ако промени сферата си на работа. Ако в живота й има хармония, тя ще се чувства отлично през годината.
Кон За Коня годината започва с големи очаквания. И те спокойно могат да се оправдаят. Защото той ще е решителен и ще бъде пълен с енергия, стигаща му да премести и планини. Ако плановете се провалят, Конят няма да се откаже и ще продължи да действа, докато накрая сполучи. Добра година.
Коза Годината започва стабилно за Козата. Работата й обаче значително ще се увеличи и тя ще се суети припряно, за да я свърши. А това може да разсърди Змията. Ако не укроти поведението си, Козата може да си навлече трудности, дори да се стигне до големи лични и служебни загуби.
Маймуна Маймуната ще бъде много заета през тази година. Най-вече с личния си просперитет. При това ще има сили и възможности да се справи чудесно, защото Змията е благосклонна към нея. Ако се фокусира върху дома си и след това върху бизнеса, тя ще стане значително по-богата и ще се издигне.
Петел Петелът е честен и лоялен знак, който има всички шансове да се чувства добре в Годината на Змията. За да печели, той трябва още повече да се усъвършенства, да рискува и да не се страхува. Очакват го някои наистина вълнуващи мигове, които ще му покажат колко красив може да е животът.
Куче След тежката Година на Дракона най-после е дошъл моментът, в който Кучето малко ще си отдъхне. И не само това - възможно е всъщност да го чака една наистина страхотна година. Важното е да продължи да бъде лоялно и вярно на приятелите и фирмата, тогава успехът е в кърпа вързан.
Глиган Годината започва с напрежение за Глигана. Но ако успее да промени поведението си, престане да се води от емоциите и започне да мисли повече, има всички шансове да спечели. Дори ще има възможност да започне обещаващи дългосрочни проекти, обещаващи успех през следващите години.

Легендата за Буда и животните

Легендата разказва, че преди хиляди години Буда решил да се срещне с животните, населяващи владенията му. Поканил ги, за да им повери специална мисия - да нарече на тях всяка една година и така да й даде качествата им. Но се отзовали само 12 - най-умните и най-смелите твари на Земята.

Пръв тръгнал мъдрият Бивол, но тъкмо когато прегъвал коляно, за да се поклони пред Буда, пред него изскочил Плъхът. Любопитният мъник станал първото животно от зодиака, защото през цялото време хитро се возил на врата на Бивола.

После дошъл красивият и смел Тигър, а след него - озъртайки се, доприпкал Заекът. Появил се с тежка стъпка и Драконът, а после в краката на Буда се плъзнала Змията. В галоп се явил Конят.

Последвали го доверчивата Коза, веселата Маймуна, гордият Петел, вярното Куче и мощният Глиган. На всяко от животните Буда дарил различни качества и способности, а според реда им на пристигане - нарекъл годините. http://www.trud.bg

Какви са жените и мъжете, родени от понеделник до четвъртък

ПРОГНОЗА НА АСТРОЛОЖКАТА ОКСАНА ЗА 2013 ГОДИНА /ВИДЕО/

Китайският хороскоп: зодия Змия

Черната водна змия иска домашен уют

Любовен хороскоп 2013 – какво ни предстои

КИТАЙСКИ ХОРОСКОП: 2013 - ГОДИНА НА ЧЕРНАТА ВОДНА ЗМИЯ

ИНДИАНСКА АСТРОЛОГИЯ

Тибетски хороскоп

ХОРОСКОП НА НДТ ЗА 2013 Г.

Хороскоп - какво вещаят звездите за 2013 г.

ПРИНЦИПИ НА КИТАЙСКИЯ ЗОДИАК

ГОДИШЕН ХОРОСКОП ЗА ЗМИЯТА - 2013 ГОДИНА - ГОДИНА НА ЧЕРНАТА ВОДНА ЗМИЯ

2013 - Годината на Черната Водна Змия

ЕРОТИЧЕН КАЛЕНДАР ЗА 2013 Г. НА НДТ И ndtnews.hopto.org /18+/

Моден хороскоп 2013 г.

АСТРОНОМИЯ НА ПРАБЪЛГАРИТЕ

Митологичен хороскоп

Какъв си според календара на маите

Хумористичен Китайски Хороскоп

КИТАЙСКИ ХОРОСКОП

АЛКОХОЛЕН ЗОДИАК

Нейното бельо според зодията

Зодиите не били тези, за които ги мислим

Сексуалните тайни на жените според зодията

КАК СЕ СВАЛЯ ЖЕНА СПОРЕД ЗОДИЯТА Й?

ТОП 5 на зодиите, които изневеряват най-често

Как изневеряват мъжете според зодията си? /ВИДЕО/

Кои зодии са най-лошите шофьори?

Диета под знака на Зодиака

КОЯ ЗОДИЯ КАК ОПРЕДЕЛЯ ИДЕАЛА НА МЪЖА ЗА ЖЕНА

Каква сте в любовната игра според зодията

Коя година посрещаме - 2011-а, 2013-а или 2024-а?

Какви са сексуалните тайни на жените според зодиака?

Какво казват след секс различните представители на зодиака

Как правят секс различните зодии?

Зодията влияе на химията и секса

Mоже ли датата на раждане определя характера?

НОВА ГОДИНА И КАЛЕНДАРИТЕ

ВЛЕЗТЕ ВЪВ ФЕЙСБУК-ГРУПА "ДОБРУДЖАНЦИ"

ФЕЙСБУК-ГРУПА "БЪЛГАРИЯ-КИТАЙ"

 


Сходни връзки

Китайски хороскоп за 2013 г. - Година на Черната Змия | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди