изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 10:30 EET
Мъжете се радват на полуголи жени    
Любопитно Голото женско тяло светкавично събужда у мъжа мисъл за секс. Но още с по-голяма еротична сила въздейства върху него събличащата се жена.

Има и изключения. Ако жената до болка му е омръзнала, няма значение дали е облечена, как е облечена или е без дрехи – никакви гъделичкащи чувства няма да събуди у него. Освен може би на досада и отегчение.

Психолозите обясняват, че възбужда не самото тяло, а поведението, ако носи достатъчно изразен еротичен характер. Хетерите и гейшите най-добре са знаели това и са го можели. Истинската жена може да накара мъжа да я поиска дори без да се съблича.

Все пак най-ефективно еротично въздействие има стриптийзът – даже преди това той сто пъти да я е виждал гола. Събличането винаги действа като допълнителен стимулатор на еротическото възбуждане.

Нудистите, които не се притесняват да ходят голи пред много хора, като при това не демонстрират открито признаци на полова възбуда, имат по-дълъг период на сексуална активност от другите хора. Счита се, че причината е именно в това – че голото тяло за тях е съвсем обичайна гледка.

Има мъже, които не харесват жените им да се размотават голи из къщи. Причините може да са няколко:

Възприемат голотата им като постоянен призив за секс. Смятат, че мъжът трябва да бъде водещ и той да казва кога и къде ще се гушкат.

Други са твърде консервативни. Те смятат, че интимната близост трябва да се случва само между чаршафите – скрита и тайнствена – и там да си остане.

Мислят си, че с голото си тяло жените намекват, че вечно не получават удовлетворение в секса. Това са камъни в тяхната градина и могат да се ядосат. Възможно е дори да се получи психологически капан на неможенето и непълноценното интимно преживяване.
Ревнивците ще видят в голата жена сигурен признак за неморалния й характер. „Я веднага се облечи! Какво си се разголила посред бял ден!“

Истината както винаги е по средата – мъжете най-много харесват полуголи жени. http://www.az-jenata.com

Amanda Cerny 41 Amanda Cerny  Jessa Hinton 05 Jessa Lynn Hinton

Tina Marie Jordan Erotica Top 1   Sandra Nilsson 041 Sandra Nilsson

 

 


Сходни връзки

Мъжете се радват на полуголи жени | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди