изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 09:56 EEST
СТОЙКА ПЕТРОВА С НАГРАДА НА РИНГА В РУСЕ    
Спорт

Боксов клуб Русе взе купата в републиканското отборно първенство за жени. Вторият кръг от състезанието се състоя в Русе от 5 до 7 февруари.



 

На финалите вчера добричлийката Стойка Петрова в категория 54 кг победи с отказване в първи рунд бившата състезателка на клуб Русе Петя Цонева, която играе за НСА. Севда Асенова стана първа в категория 51 кг, а двете румънки, които играят за боксов клуб Русе са шампионки в категориите 81 и плюс 81 кг.

Маринела Раду отстрани с отказване състезателката на Локомотив Русе Силвия Ангелова в категория 81 кг, а Елена Турчин - също с отказване в първия рунд, победи състезателката на клуб Кико Иванка Георгиева. В отборното класиране на второ място е тимът на НСА, трети е Локомотив Русе.

Общо 18 отбора се включиха в турнира. Състезателките на боксов клуб Русе спечелиха и приза за \"Най-добър състезател\", който бе връчен на Севда Асенова, както и за \"Най-техничен състезател\", присъден на Стойка Петрова.

 


Сходни връзки

СТОЙКА ПЕТРОВА С НАГРАДА НА РИНГА В РУСЕ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.12 секунди