изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 03:17 EET
С 1200 любовници ставаш безсмъртен /18+/    
Любопитно От импотентността страдат и жените

Криза с ерекцията

Съпругът ми се намира в труден период в работата си и направо се топи пред очите ми. А само преди месеци имахме нормален секс. Сега обаче нищо не помага – нито ласки, нито масаж, нито сексапилно бельо. Аз се правя, че всичко е наред, за да не го товаря допълнително, но се чувствам недолюбена и нещата се задълбочават. Надявам се все пак проблемът да се оправи, но се чудя колко дълго мога да издържа без секс и внимание.
Г.Е.

Той „увяхна”, има ли надежда?

Разведох се и отново се омъжих по любов, но любов в леглото ми няма. Ерекцията на съпруга ми непрекъснато изчезва и половият акт минава с големи трудности. Галя го с език, с устни, но няколко секунди след като съм успяла да го изправя, той отново пада. Изобщо не ми се иска да се развеждам отново, но и да живея неудовлетворена при собствен мъж в леглото също не искам.
Ина Т.

Историята на въпроса
Намеса на зли сили?

Възгледите по тази деликатна тема на всеки народ и през всички епохи са различни. Например през Средновековието мъжкото безсилие се смятало за резултат от действията на нечисти сили. Обикновено нарочвали някоя жена за вещица, която е направила магия на мъжа, осъждали я по кратката процедура и я изгаряли на клада.

А в Древен Китай мъжът, намиращ се в подобна ситуация, също се смущавал, но не набедявал за това партньорката си, нито търсел зли сили за оправдание на ставащото. Китайските лечители препоръчвали на мъжа да се съсредоточи върху женското тяло, красота и обаяние. Освен това в Китай, както в никоя друга страна, разполагали с арсенал от средства против опърничавите пениси. Обикновено им се препоръчвало лекарство, което трябвало да пият преди самия любовен акт и при определени условия – на гладно или преминавайки през вратата, или го поглъщали със специален чай.


Още по времето на Източната династия Хан (25-220 г.н.е.) една от школите на даоистите създала учението ин-даоизъм. То теоретично обосновавало безсмъртието чрез секс. Едно от ръководствата на даоизма твърди, че Жълтият император е станал безсмъртен, след като е имал полови сношения с 1200 жени.
В Китай винаги са били на почит рецептите с народни средства, с помощта на които мъжа можел да съхрани силата и здравето си до дълбока старост. А при използването на особени методики плюс приемане на лечебни средства можело значително да се уголеми размерът на мъжкото си достойнство. Един от главните центрове за традиционна медицина, откъдето “вълшебните” хапчета тръгвали към всички краища на Китай, бил Древен Тибет.


Коментар на специалиста
Проф. Владимир БОРИСОВ:

Разстройството, както физическо, така и психическо, конфликтите в службата, неуспехите в бизнеса – всичко това опустошава и изсмуква силите на мъжа. Често обаче той не иска да повярва в очевидното и просто заявява, че “не може”. В резултат на това партньорка му, която живее с импотентен, страда значително повече от него. Защото бързо започва да разбира, че утре и вдругиден и в края на седмицата в леглото й нищо няма да се промени, ако тя не предприеме някакви мерки. Главното е мъжът, страдащ от еректилна дисфункция, да се погрижи да реши проблема си заедно с нея, а не да се затваря в себе си. Мъжът трябва да бъде предизвикан на сериозен разговор и заедно с жената да намерят изход от неприятната ситуация.


Lyubovnitsi2.jpg


Казуси
ТЕЛЕФОННИЯТ СЕКС НЕ Е ГРЯХ

Розмари, на 35 г., от Лос Анжелис, собственичка на кафене. С втори брак, омъжена е от пет години.
Докторе, намирам се на ръба на развода и инициаторът съм самата аз. Преди два месеца намерих телефонната сметка и разбрах, че мъжът ми ползва услугите на секстелефон. Нахвърлих се върху него с упреци, а той се опита да ме убеди, че всъщност е звънял 13-годишния ми син от първия брак. Разговарях с него, но той категорично отказа да има нещо общо с това. Аз повярвах на мъжа си, тъй като от тийнейджърите може да се очаква повишен интерес към секса. Но следващия месец отново се наложи да плащам голяма сметка. Тогава проведох малко разследване и разбрах по кое време се ползва секстелефонът. Оказа се, че тогава синът ми е бил на училище, значи Питър ме лъже. Не можах да се примиря с мисълта, че не го удовлетворявам, още повече, че вече два месеца той ми отказва секс. Защо да търпя това унижение? По-добре да се разведем и да започна живота си отначало.

Питър, на 36 г., блондин, безработен. С първи брак, женен е от пет години.
Сигурно няма да ми повярвате, но откакто загубих работата си, животът ми няма смисъл за мен. Жена ми винаги е била основният източник на доходите в семейството ни, но за собствените си разходи винаги съм печелел сам. Два месеца обикалях града и се явявах на интервюта, сигурно съм провел стотици събеседвания, но никъде не ме взеха. Розмари никога не ме е упреквала за това, имаме достатъчно пари, за да живеем добре, но на мен ми се иска да се чувствам пълноценен мъж, а не непотребна вещ. Не мога да се отпусна дори в спалнята. Когато жена ми иска секс, непрекъснато търпя провали. Единственият начин да се отпусна е да ползвам секстелефона, където жените говорят с мен, без да се досещат, че съм пълен неудачник.

Lyubovnitsi3.jpg

Диагнозата поставя д-р Рон Шопърд, професор от Чикагското висше училище по сексология:
Скъпа Розмари, вашият брак се намира в тежък момент, но е на крака. Съпругът ви е преследван от неуспехи, необходима му е подкрепата ви. Вие по цял ден сте заета и сте извън дома, той е сам. Сексът по телефона в тази ситуация няма никакво отношение към изневярата. Но и той, повярвайте на опита ми, много скоро ще му омръзне. Проблемът на съпруга ви е не зависимостта му от телефонния секс, а загубата на чувството за собствено достойнство. Бих ви препоръчал да посетите психолог. Той ще помогне на Питър да се избави от комплексите, а на вас – да разберете, че сексът по телефона не е смъртен грях и че всяка жена може да го прости. Но не бива и изцяло да поверите решаването на проблема на психолога. Той все пак е чужд човек, а на Питър са му необходими вашата подкрепа и разбиране. Понякога на секстелефон се обаждат хора, които имат нужда да поговорят с някого, защото са се намирали на границата на самоубийството. Причината тук не е извратеност, а самота и психологически проблеми. Розмари, не оставяйте нещата така, защото разводът окончателно ще срине мъжа ви. А Питър бих посъветвал да споделя проблемите си с вас, а не с телефонните оператори, които го слушат само защото всяка минута им се заплаща скъпо.
http://www.blitz.bg/

Всичко за цинка и Топ 10 на най-богатите на цинк храни

Дервишка гъба и кръв от костенурка повишават мъжката полова мощ

Да изживеем напълно сексуалността си

КАК ДА БЪДЕШ ВИНАГИ НА ВИСОТА... В СЕКСУАЛНИЯ СИ ЖИВОТ?

ХРАНА ЗА ЛЮБОВЧИИ

Сексуален апетит в и извън леглото

Установено е колко продължава идеалният секс

Вумбилдингът: фитнес за секс-богини

Диета за секс

УМЕРЕНАТА ФИЗКУЛТУРА ПОДОБРЯВА СЕКСУАЛНИЯ ЖИВОТ ПРИ СЪРДЕЧНИ ПРОБЛЕМИ

 


Сходни връзки

С 1200 любовници ставаш безсмъртен /18+/ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди