изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-19 @ 12:57 EET
Високи токчета – супероргазъм!    
Любопитно Жената с елегантни обувки е отлична любовница. Най-лечебни са 7-сантиметровите токове

След дълги спорове за ползата и вредата от високите токчета учените стигнаха до еднозначен извод: те не само са полезни за женското здраве, но и помагат да се достигне върховен оргазъм.
 
Откритието принадлежи на сексолога Мария ЧЕРУТО, италианка по произход, работеща във Великобритания.
 
- Като жена предпочитам обувки с висок ток – казва Мария. – А като лекар винаги съм се борела с теориите, приписващи на токчетата вреда. Разбира се, ако непрекъснато се бяга на 15-сантиметрова „височина”, са възможни негативни последствия – болки в гърба, нарушения в работата на стъпалата, прасците и коленните стави. За да се избягнат тези неприятности обаче, е достатъчно да се знае какъв е оптималният ток. Тогава обувките ще носят само полза.
 В изследването на Мария Черуто участвали 66 жени на възраст от 20 до 50 години. С помощта на електронни датчици била измервана активността на мускулите на краката, малкия таз и гърба в зависимост от наклона на ходилото. Медиците открили, че оптималният наклон е 15 градуса спрямо хоризонталната повърхност /това отговаря на височина на тока 7 см/. При това в стоящо положение напрежението на мускулите на малкия таз намалява с 20 процента, а при всяка крачка мускулите работят хармонично, без излишно натоварване. Резултатът: обувките на токчета тренират мускулите на малкия таз, бедрата и слабините, правейки ги еластични и повишаайки способността им за съкращаване. А това на свой ред подпомага усилването на половата възбуда и оргастичните усещания.
 - За укрепване на тазовите мускули са разработени специални комплекси от упражнения – разказва д-р Черуто. – Повечето жени обаче проявяват леност и не губят време за тях. Обувките с високи токчета са своеобразен тренажор, прекрасно заменящ този вид гимнастика!
 
Мария Черуто била подкрепена от Мат Робъртс, личният треньор на Мадона и Наоми Кемпбъл. А фитнесинструкторът Зоя Макнули вече е открила в Лондон курсове по еротична гимнастика на високи токове. Повдигнатите пети карат да работят мускули, за които жената дори не подозира, твърди тя.
 
Резултатите от изследванията на Мария Черуто са потвърдени и регистрирани официално от Световния симпозиум на сексолозите в Лисабон. А това означава, че сексапилните и лечебни 7-сантиметрови токчета скоро ще напуснат пределите на Великобритания и ще завоюват целия свят!

http://www.blitz.bg/

Кой носи най-високи токчета в Европа

Тези високи, високи токчета

Тайната на красивите крака

СЪБЛАЗНЯВАЙ КРАСИВО!

Дами ще се състезават в “Спринт на високи токчета”

Голи модели се разхождаха на ревю на парфюми

МОДАТА МИ ДАВА НЕЗАВИСИМОСТ И САМОЧУВСТВИЕ

 


 

 


Сходни връзки

Високи токчета – супероргазъм! | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.27 секунди