изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 18:52 EEST
Антония Петрова: Кеф ми е, че бих и по сексапил Венета Харизанова!    
Интервюта Антония Петрова грабна поредната си титла - при това под носа на бивши и настоящи конкурентки! Скандалната блондинка се пребори за приза \"Най-секси\" с популярни лица от телевизиите, музиката и спорта. Мис Крокодил, както иронично наричат завистниците й “Мис България 2009\", остана дори леко изненадана от този триумф. Причината за това - от самата нея единствено пред \"ШОУ\":


- Тони, разбрах, че си станала „Най-секси Мис”. Честито! Само че май самата ти си изненадана от развоя на събитията?! Защо?
- Да, бях много изненадана, защото не очаквах да бъда номинирана. Номинациите са дело на над 30 журналисти от цялата страна. Обадиха ми се и ми казаха, че съм номинирана, след което ме поканиха да присъствам на церемонията. И се оказа после, че аз съм единствената участничка, която няма нито една еротична фотосесия! Колкото и абсурдно да ти прозвучи,

аз съм много консервативна

в това отношение. Никога не бих се снимала за еротично списание, гола или с твърде оскъдни дрехи!

- С Венета Харизанова имахте словесен сблъсък неотдавна, а в този конкурс тя беше твоя конкурентка. Не чувстваш ли поне малко удовлетворение в този смисъл?
- Да, разбира се, че чувствам удовлетворение! И бях приятно изненадана, защото всяко от тези момичета притежава титла - при това интересни и актуални титли. Примерно новата \"Мис Плеймейт\", която би трябвало да е символ на сексапил! И накрая за мен беше наистина интересно, че точно в този конкурс избраха мен пред нея, защото на нея на практика това й е професията - да бъде секси. Името на Венета Харизанова също ме изненада. И би било лицемерно от моя страна, ако сега ти кажа, че не съм почувствала удовлетворение - заради цялата наша отминала ситуация.

- Успяхте ли да размените с нея някакви думи? Все пак сте били в едно и също заведение, в един и същи конкурс...
- Не, не сме. Заведението беше доста голямо и тя не седеше в близост до мен. Но, знаеш ли - всъщност аз не тая някакви лоши чувства към Венета Харизанова. Това, че тя има проблем с мен, не означава, че и обратното е така. А и аз до някаква степен я оправдавам. В \"Умна и красива\" всички поздравяваха мен и вероятно това е предизвикало някакво озлобление в нея, като чисто женска реакция. Явно е усетила някаква вътрешна завист и е решила - като всяка една жена, която се почувства пренебрегната - да избухне. Или го е направила несъзнателно, или умишлено - което пък говори за злоба. И в двата случая обаче, не говори добре за нея. И според мен така самата тя си заби негативния шамар! Това не е мой проблем. А и аз винаги съм била добронамерена към нея, допуснах я до себе си,

въпреки че бях предупреждавана на няколко пъти да не го правя

- Ти победи и настоящата „Мис България” – Габриела Василева. Но ще те попитам следното – смяташ ли, че една „Мис България” трябва да участва в подобни номинации, конкурси?
- Да, да и точно заради настоящата \"Мис България\" и заради настоящата \"Мис Плеймейт\" смятам, че това е абсолютна победа - отколкото, че съм победила Венета Харизанова. Това е комплимент за мен!

- Струва ми се, че смисълът на това да си „Мис” в България е омаловажен. Ти на какво мнение си?
- Много от момичетата \"Мис България\" може би са разбрали едва след спечелването на короната, че, за да участват на този конкурс, те не трябва да имат никакви голи снимки или пък еротични фотосесии. Имаше май даже едно момиче, което преди години трябваше да си върне короната, точно защото се появиха впоследствие нейни такива снимки (Теодора Бургазлиева - бел. ред.). Но знаеш ли какво си мисля - че момичетата, които се снимат за голи фотосесии, може би не винаги го правят само заради парите.

Дали защото им липсва амбициозност, дали защото нямат други качества или по други причини, явно не намират друг начин да изразят себе си. Никога не съм смятала, че \"Мис България\" е професия! Това е един ден, в който печелиш. И това е. Но ти не можеш да си \"Вечната Мис България\". И когато си предадеш короната, и вкусиш от славата, после нещата се променят неминуемо. И за да останеш на гребена на вълната, защото усещаш, че губиш тази позиция, изведнъж... лъсваш гола на корицата на мъжко списание?! Не мисля, че това е начинът!

- Извън безкрайната тема за конкурсите – видях, че си се изказала и по не по-малко актуалната тема за референдума. Дори предлагаш да има нов референдум – за или против тютюнопушенето...
- Всъщност политиката винаги ми е била интересна. Това съм учила все пак. Завършила съм, знаеш, международни икономически отношения и право. Доста политици и министри са завършили моята специалност в моя университет (УНСС, б.а.). Много министри са ми били преподаватели. И при положение че и двете си специалности, които учих паралелно, съм завършила с отлична оценка, ми дава добрата основа да коментирам който и да е политически въпрос. Нормално е да искам да коментирам и референдума. Откакто станах на 18 години, до ден-днешен, нямам пропуснати избори, винаги гласувам. Даже един път си спомням, бях в Москва и ходих да гласувам в българското посолство там, за да не пропусна избори.

- Натъкнах се съвсем случайно на информация, която не знаех до този момент за теб и много се изненадах. Твърди се, че имаш намерение да завладееш музикалния бизнес, стартирайки собствена солова кариера! Вярно ли е това? Даже дословният твой цитат гласи: „Ако някой си мисли, че съм готова да падна толкова ниско и да пея чалга, жестоко се лъже! За мен да се кача на сцената и да заграча като онези псевдо изпълнителки е равно на национално предателство. На света има много по-хубави и романтични песни, които наистина си заслужават да ги изпееш”.
- Цитирала си точно написаното, но ще ти кажа, че от всички тези думи няма нито една вярна и нито една, излязла от устата ми! Това е възможно най-жълтата информация, а сега пред вас - сериозната медия, на мен ми се налага да опровергавам. Всичко тръгна от една снимка, която качих в моя фейсбук профил. На нея празнувам руската Нова година - на 13 януари (по стар стил). Бяхме с Александър и моите родители. Имаше песни, танци, музика, оркестър. Трябваше да връча една награда, качих се на сцената и казах няколко думи все пак, нормално. Въпросната снимка е кадър, в който аз съм снимана как държа микрофон... Дори не пея!

- А можеш ли да пееш иначе?
- Не, не мога да пея. Всеки, който ме познава, знае, че това е невероятна шега, защото може би

няма на света човек, който да пее по-фалшиво от мен

(смее се). Колкото до музиката - не слушам чалга, това не е моята музика - нито вкъщи, нито в колата.

- Писаха и че преди време си замерила Димитър Рачков със скункс – но не пред камерите, а след това...
- Тази информация е също толкова нелепа, лъжлива и невярна, колкото е и слухът, че ще ставам певица (смее се). Димитър Рачков никога през живота си не съм го срещала, познавам го само като зрител от екрана и много ги харесвам с Мария Игнатова. Иначе скункса си го получих с голямо удоволствие, много се смяхме после. Засякох след това даже Маги Халваджиян и той ми каза: \"Ти си от малкото хора с достойнство и с чувство за хумор, които се радват, като получават тази награда\". Поздрави ме за това.

Едно интервю на Анелия ПОПОВА
http://www.blitz.bg

ОЩЕ ЗА АНТОНИЯ ПЕТРОВА

Инна Жиркова (23) от Калининград е истинската Мисис Русия, писа Комсомольская Прiавда, докато Антония Петрова тръбеше по българските медии, че е взела престижното отличиеИнна Жиркова (23) от Калининград е истинската Мисис Русия, писа Комсомольская Прiавда, докато Антония Петрова тръбеше по българските медии, че е взела престижното отличиеИнна Жиркова (23) от Калининград е истинската Мисис Русия, писа Комсомольская Прiавда, докато Антония Петрова тръбеше по българските медии, че е взела престижното отличиеАнтония Петрова 2Антония Петрова

 

 

 

 

 

 

ОЩЕ ЗА ВЕНЕТА ХАРИЗАНОВА

Венета Харизанова ВЕНЕТА ХАРИЗАНОВА Венета Харизанова Венета Харизанова

 

 

 


Сходни връзки

Антония Петрова: Кеф ми е, че бих и по сексапил Венета Харизанова! | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.30 секунди