изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 18:42 EEST
По 500 евро на филм вземат наши порнозвезди в чужбина    
Новини Години наред родните фенове на порнофилмите обвиняват в безхаберие и мързел режисьори и продуценти, които така и не са си дали труда да направят качествен български порнофилм. Липсата на интерес от страна на опитни кинаджии се дължи на строгите закони в държавата, които предвиждат високи глоби и конфискация на техниката на смелчагата, който реши да снима сексфилм.

И все пак нашата държава не е чак толкова встрани от бизнес, който генерира годишна печалба от стотици милиони евро всяка година. В няколко поредни броя ви разказахме за някои от най-известните имена в световната порноиндустрия. Оказва се, че и тук има българска следа, оставена от горди нашенци, които успяват да пробият в сексиндустрията, въпреки забраните и закостенелите обществени нагласи. Веднага след идването на демокрацията у нас се появява първият, а засега и последният, български порнофилм "Секс партия бридж". Видеото е снимано в луксозна вила в Панчарево, а актьорите са набрани с обява във вестник. Двама мъже, три жени и едно джудже
свалят задръжките си пред камера,
но след това сякаш потъват вдън земя. Героите в единствения български порнофилм явно не желаят подобна известност и доста умело успяват да заличат следите си.
УЧЕНИК: Мартин има шанса да получи ценни уроци от световната знаменитост Роко Сифреди.
През следващите години се приемат редица закони, които да спрат производството на сексфилми, и желаещите да пробият в еротичния бизнес трябва да търсят късмета си в чужбина.
Точно такъв е случаят на един от най-известните ни порноактьори Мартин Атанасов. 35-годишният софиянец взима участие в скандалната лента, озаглавена
"Petit Cochonnes Bulgares"
Френският порнофилм на продуцента Кристиян Лавил се появява на бял свят през 2006 г. и предизвиква истинска истерия по нашите географски ширини заради обложката си и заглавието. На обложката на филма една от актрисите, която по време на снимките е била все още непълнолетна, е възседнала кофичка с кисело мляко и е стъпила върху герба и българското знаме. На всичкото отгоре у нас заглавието се превежда като "Малки български свине", което съвсем естествено се приема на нож от феновете на филмите за възрастни. Продуцентът Лавил твърди, че не е искал да обиди българите и прави свой превод, според който филмът му се казва "Малки български мръсници". В крайна сметка той сменя заглавието и кръщава лентата "Малки български хитруши".
ЧАР: Красивата Виктория-Радина е харесана от известния режисьор Пиер Удман.

Във видеото участват само двама българи
- споменатият вече Мартин Атанасов и още едно наше момиче, което предпочита да остане анонимно. За сметка на това Мартин не само не се покрива като своите колеги от "Секс партия бридж", но и тръгва нагоре по стълбицата на успеха. Той е търсен от най-известните продуценти в бранша и има участие в един и същи филм с легендарния Роко Сифреди, който е в Топ 20 на най-богатите порноактьори в целия свят. Години след участието си в "Малки български хитруши" Мартин преценява, че е по-добре да не разказва за своите подвизи на снимачната площадка.
"Аз бях лошо момче, но времето и животът ме промени и станах добър мъж", е написал за себе си Марто във фейсбук, а на поканите за интервю отговаря с: "Нямам интерес за подобни изяви." Мартин е женен и има две деца, а от доста време отхвърля офертите да се върне обратно на снимачната площадка. Вероятно една от причините за липсата на интерес от негова страна е доста ниското заплащане, с което американски и западноевропейски продуценти се отблагодаряват за усилията на актьори от Източна Европа. От зората на този тип бизнес
жените винаги получават повече
от мъжете, а хонорарите за момичета от Румъния, България и Сърбия не надхвърлят 500 евро.
"Обикновено в един филм се снимаме в две или три сцени. По-известните момичета вземат около 500 евро за труда си, но хонорарът може да скочи до 800, ако се изискват някакви по-сложни изпълнения. Мъжете вземат наполовина, независимо от това в какви пози ги снимат. Сумата изглежда добра, но и работата не е лека. Повечето хора си мислят, че отиваме да си направим удоволствието и после си прибираме парите. В действителност заснемането на една сцена изисква няколко часа подготовка, повторения и след това прецизен монтаж.
Това си е работа като всяка друга
и не носи удоволствието, което демонстрираме пред камерите", категорична е наша порноактриса, която се съгласи да разкаже малко повече за бизнеса със сексфилми в Европа. Българката е на 27 г. и се снима в порнофилми от три години. Най-често тя пътува до Чехия, за участие в местни продукции. Обикновено влиза в ролята на млада и безгрижна дама, която е спряна от човек с камера на улицата и срещу възнаграждение се съгласява да прави секс с него.
"Тези филми са много популярни в САЩ. Според сценария момчето ми предлага 500 долара, но в действителност парите са фалшиви. Правя само стандартен секс и орална любов. Близките ми знаят, че съм еротичен модел и не се притесняват. Досега мой филм не се е въртял по еротичните телевизии, които се излъчват в България, което ме радва, тъй като не ми се дават обяснения на разни приятели", допълва нашата порноактриса. Според нея в САЩ заплащането е доста по-добро и хонорарите на тамошните порноактриси рядко падат под 1000 долара за един филм.
"Като във всеки друг бизнес и тук става дума за пазарлък. Няма как да имам високи финансови претенции, ако никой не ме познава и тепърва прохождам в професията. А и в крайна сметка по-хубавите момичета винаги получават повече пари, защото на хората им се гледат качествени филми. Лошото е, че
в момента всеки може да си направи филм
и да го пусне в интернет. Затова и заплащането падна доста в последните години. Едно време е било различно, нямало е интернет, всички са си купували видеокасети и тогавашните звезди наистина са прибирали много добри хонорари", споделя 27-годишната българка. До този момент тя не се е засичала с други нашенки на снимачната площадка, но е убедена, че не е единствената.
"Понякога въобще не си и разменяме по някой лаф с останалите участници. Режисьорът винаги говори на английски, но командите му са простички и се разбират и от хора с най-елементарни езикови познания. Той говори, другите слушат и след това го правят. Ако имаме повече реплики, ни дават да ги заучим предварително. Може и да съм срещала българка, но да не сме разбрали, че сме от една националност. Разваленият английски е универсалният език на порнобизнеса", категорична е родната звезда от филмите за възрастни.

Еротичен модел се хвалеше, че е гадже на Големия Маргин

Наша красавица покори бизнеса с еротични филми преди три години. Става дума за 24-годишната красавица Виктория - Радина. Тя се снима в няколко филма на известния продуцент Пиер Удман, но нашумя у нас покрай връзката си с бизнесмена Красимир Маринов, известен още като Големия Маргин. Виктория-Радина първо се изявява като модел, а на 19 се снима в професионален порнофилма. "Не се срамувам да говоря за работа си, но се притеснявам от реакциите на хората. В чужбина еротичните филми са нещо съвсем нормално, но в България
не сме достигнали
това ниво
Прекалено малка страна сме, хората се възмущават. Българските мъже са изключително честолюбиви, те ревнуват жената до себе си. Искат да гледат, но не могат да си представят да се омъжат за жена, която се снима в еротични филми, разказа преди време пред "168 часа" Виктория. Световноизвестният продуцент Пиер Удман среща брюнетката на еротично изложение в София. Влюбва се в нея от пръв поглед. С професионалното си око веднага забелязва, че българката ще бъде истинско попадение. Виктория дълго обмисля предложението. Съветва се с приятели и роднини.
Макар и притеснена, решава да приеме
"Много трудно взех това решение. Заминах в Париж едва на 19 години и не се чувствах добре. Имаше момент, в който исках да се откажа от всичко и да се върна. Родителите ми се притесняваха, те научиха първи и съвсем нормално бяха доста резервирани. Самата аз не бях уверена в себе си, но си казах, че ще го направя, и успях. Исках да опитам. Не съм от хората, които стоят на едно място и чакат нещата да се случат. Животът е в моите ръце и обичам новите предизвикателства. Не се боя от рисковете. Когато реша нещо, просто го правя. Заминах, без да знам какво мога да очаквам и какво ще се случи. В началото бях убедена, че няма да се справя. Но още на първите снимки се сработих с екипа", разказва българката. Виктория свиква с камерите изключително бързо. След края на първия филм отзивите са повече от блестящи. "Не се притеснявам от голотата. Още като модел повечето ми снимки са разголени. Снимам се от съвсем малка. Моделската работа ме научи да свиквам с камерите. За мен това
беше просто работа
За останалите в екипа, които правят филмите, също. Всички до един са професионалисти. Снимките продължават по цял ден. Няма разлика дали снимаш еротичен филм или екшън. Грим, прическа, декори всичко се изпипва до най-малката подробност. На снимачната площадка има адски много светлини, прожектори, оператори. Разбира се, че имаше 2-3-минутно колебание дали да се съблека, но после претръпнах." Виктория разбива мита за любовните връзки, които пламват на снимачната площадка. Това се оказва почти невъзможно в еротичните филми. Възможностите за избор с кой партьор да се снимаш също не са много.
"Мъжете професионалисти в този бранш са малко, за разлика от жените. Това са хора, които се снимат от години, и
всичко е професионално
Ако някой очаква, че на снимачната площадка се зараждат и любовни романси, ще го разочаровам. Няма подобно нещо. След снимките целият екип отива на вечеря, след това на бар и оставаме приятели", разказва Виктория. След четири филма кариерата й спира. След като разказва за връзката си с Големия Маргин тя излиза от светлината на прожекторите и в момента не е ясно дали поддържа все още отношения с известния бизнесмен.

Браво, юнак, сваляй гащите

"Имах възможност да спечеля много пари и ги вложих в построяването на вила в римски стил. През почивните дни канех момчета на гости и се забавлявахме. Бях жена с развинтени фантазии и тяло на мъж. Имах неукротимата енергия на лъвица, характер на вълк и темперамент на котка. В този безсмислен свят, където моралът е реклама на кока- кола, аз ще ти дам всичко", заявява пред камерата една от трите героини в българския сексфилм "Секс партия бридж". Видеото е съобразено с най-добрите достижения на световния порнобизнес. Има си сюжет и любопитни реплики. Дамата, която въвежда зрителя в собствените си сексуални фантазии, е посетена от двама бандити, които искат да я ограбят.
"Браво юнак, сваляй гащите", поощрява агресорите момата, вместо да се стресне от тяхната атака. Единият от тях излиза и с конструктивното предложение: "Нека първо да ги наебем...". В сюжета се заплита и гореща лесбийска сцена между стопанката на дома и по-младо девойче. Прислужницата също е с доста остър език. "Баща ти да не е каруцар бе - пита тя единия от посетителите. "Не, защо?" отвръща той. "Защото к..рът ти е като каруцарска спица", избухва похотливата девойка. Филмът завършва с масова оргия, по време на която обичливата господарка на имението призовава всички към взаимно пречистване:
"Хайде, празнете се, разрешавам, нека спермата покрие телата ви, нека затвори очите ви, да запуши ушите ви. Мили мои, пийте от еликсира на живота, нека ви пречисти. Аз свърших."

http://www.168chasa.bg

Ромската порно миска: Отказах на "Плейбой", срамувам се да ме снимат гола

Кандидатка за "Мис България" спипана на кастинг за порнофилм (ВИДЕО ОТ КАСТИНГА) 18+

Майка и дъщеря участват заедно в порнофилми

Майли Сайръс се снима в софт порно срещу 1 млн. долара /ВИДЕО/ 16+

Абитуриентка преспа с 8 съученици

Режисьорът на първото BG-порно подбрал актьорите на “Стъклен дом”!

Стоил Първанов: Цицелкова, която съди шефа на "Напоителни системи", заработвала в порносайт!

Порнозвезда с мотор пори пясъка на рали Дакар

90 000 българи в порното

Златка и Кристина Димитрова проститутки под прикритие?

Четвърта българка проби в порнотo

Първото 3D порно би рекорд на "Аватар"

Американците пристрастени към порното

3D порнофилмите - виагра за индустрията

Турски студент скандализира с порно за дипломна работа

Депутат върти порно с 40 насред София. Сттотици българи снимат 24-часа порно

Елеонора Палавейска снимала порно? Не я притеснявал сексът с чернокожи

Порноактрисата Виктория-Радина: Сгодена съм за Маргина, искам дете от него

Най-богатите порнозвезди в света

"Плейбой" със сайт за мъже в офиса

Мариана Попова: Обичам френската любов!

 


Сходни връзки

По 500 евро на филм вземат наши порнозвезди в чужбина | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди