изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 05:42 EEST
КАКВИ ХОРА НИ УПРАВЛЯВАТ: Проституирах в клуб на известен политик, идваха и депутати    
Общество Елитна жрица: Проституирах в клуб на известен политик, идваха и депутати. Най-престижните дами въртели по 20-ина клиенти на ден за по 60 лв. на човек, става ясно от международно изследване

Елитна проститутка признава, че е работила в софийски клубове, където идвали депутати и богати бизнесмени и по време на работата си виждала големи политици. Това става ясно от международно изследване за връзката между платената любов и наркоманията, където участва и България. Изследването е правено на териториите на България, Италия, Испания и Португалия. От наша страна участвал проф. Духомир Минев от БАН и Центъра за изследване на бедността.

Според ученияq засега в Европа няма икономически сегмент с подобна висока норма на печалба. Организаторите на престъпната група, като натрупат пари от наркотрафика, бързат да инвестират спечеленото в проституция. Или обратното."Нищо не влагаш - само насилие и връзки с властта. Ако си самодеец, ще те хванат. Без връзки с полиция и служби, този бизнес не може да се развие", смята ученият, цитиран от "168 часа".

Някои от лейтенантите в тези структури дори не подлежат на проверки. Подобни явления се забелязват не само у нас, а и в други страни, смятани за образец на демокрацията. Това са огромни потоци от пари", казва ученият.

Ето какво признава в интервютата на изследването елитна жрица:


- Майка ми и баща ми имаха магазини и аз работех там, за да не ме разглезят. Имахме много пари. Тренирах и танци.

- С професионален секс започнах през 1998 г., а по клубове от 2000 г. Работила съм и на частно - имаше един - викаха му ХХ. При него момичето вървеше по 100 лева. Сега сигурно е 200. Почнах съвсем случайно - имах дилър в Обеля и като ходех при него, случайно се запознах с този Доктора. Тогава имахме пари и много често ходех там. Попитаха ме: "Искаш ли? Ще печелиш по 100 лева на час." Започнах доброволно - бях приятелка с него, даже им правех услуги, оправях им конфликтите. Работих си при ХХ и този дилър. Когато си проститутка, дилърите ти идват на крака, на място. Вече не ходиш ти, целта му е да те запази като клиент. Аз само през деня се друсах за по 200 лв. С шефовете на дилъра бях приятелка още преди да стана наркоманка - като ученичка ходих с единия от тях. Доктора ми даваше 100 лв., а колко са оставали за него, не знам. Аз познавах четири от неговите момичета, а е имал още 10.

- Този ХХ ми казваше - делят се и тогава, и сега на проститутка, компаньонка и висша компаньонка. Той не беше сам - плащаше на една голяма групировка. От тези, дето се правят, че се занимават с икономика. Чула съм, че някой си бай Добри държал клубните проститутки в нашата групировка. Имат офиси тук, в София. Знам за 15 офиса горе- долу с по 4 момичета.
Първия път като отидох на работа в офис, установих, че ако някоя направи "черен курс", всички минават през нея. След което идват шефовете. Те решават дали да бият, или да изнасилват, анално или как.

- Там се работеше с депутати и богати бизнесмени - не при някои от "Люлин".

- Виждала съм големи политици. Някои се правят на врагове, но идваха заедно и са много добри приятели. В клуб, за който казваха, че е на известен политик, работех още когато отвън беше наред. И там съм виждала много известни хора.

- После се запознах с Ж. , защото ми се е случвало ХХ, цял месец да не ме потърси.

- И Ж. ме заведе в офис - там се запознах с М.-много съм му благодарна. Нищо че е сводник.

- Тогава много се мешаха - трябваше да почна в бара на един П., но го гръмнаха, беше шеф на стрийптийз барла - та този бар беше по едно време към "Левски Спартак", после мина към У-говците - как стана това нещо, не знам. Тогава Марио се пропи, почна да шмърка, да пие. Тогава започнаха проблемите между двата клуба - ВИС и "Левски Спартак".

- Знам за около 15 клуба - на "Витошка" има няколко, има апартаменти на бул. "Скобелев", "Ботев" и още много, много други.

- Аз се водех елитна - с най-много клиенти. Имала съм по 20 клиенти -другите имат по 4-5 - беше по 60 лева на час.

- Баровете са законни, такситата са им законни, колите са си техни. Някои от сводниците имат законен бизнес - заведения, кафета.

- Организацията на шефовете на подобна дейност е следната: Най-отгоре е главен шеф, който с всичко се занимава - оръжие, проститутки, наркотици и със законен бизнес на дадената организация. Плюс застраховки.

- Под него има шефове за всяко направление поотделно.
- Под тях има пет души - шефове на сутеньори.
- Под тях управител на офис (например 15 офиса през деня, а другите през нощта - те вземат парите веднъж седмично, понякога и два пъти)
- Под тях има 3 момчета-охрана
- А под тях са момичетата - 10,15 или само 4, различно е.
- Наказателните са към Главния, но ако момиче има проблем, се събират всички сводници и бият човека.
- Ние нямаме достъп до наказателните, те са бившите мутри.

http://www.blitz.bg

АЛБУМИ ЗА ДЕПУТАТИ

 


Сходни връзки

КАКВИ ХОРА НИ УПРАВЛЯВАТ: Проституирах в клуб на известен политик, идваха и депутати | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди