изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 15:06 EET
Пет причини, поради които жените хлътват встрани    
Любопитно Обяснението на дамите срещу препоръките на френския психотерапевт Пол Саломон

1.
“Време е да опитам, докато влакът не е заминал”
Десетгодишен брак, три деца, усещането, че някога, в младостта си, нещо сте пропуснали. Изневяра, а след нея - неописуемо чувство на вина.

Важното е да не драматизирате и да престанете да се самообвинявате. Искали сте да опитате? Направили сте го. Това не е вашият път? Още по-добре. Вие сте разбрали кое е по-важно за вас - и това е сериозен извод. В края на краищата не сте длъжни да заплащате в магазина флакона парфюм, който не ви е допаднал.

2.
“Искам винаги да бъда желана”

Съпругът може да не забележи новата ви рокля, а някой друг симпатяга ви обсипва с цветя и комплименти. Изневерявате, но скоро любовникът също престава да обръща внимание на вашата небесна красота. Следваща изневяра и така до безкрайност.
Това е неувереност в себе си, в собствената ценност. Струва си да намерите друго лекарство за нея покрай обожаващите мъжки погледи. Да научите японски език например - тогава самооценката ви ще хвръкне до небесата.

3.
“Дайте ми мъжа на моите мечти”

Ухажванията на известен или много богат човек предизвикват прилив на гордост. Колко съм готина, казвате си вие! Дори това ухажване да се ограничава с предложението “Хайде да си лягаме!”, жената се чувства поласкана, поддава се, а после се оказва изхвърлена от шикарната кола на своя супермен
.
Отпуснете се, вие не сте първата, нито последната. И си дайте сметка чак толкова прекрасен ли беше вашият “суперстар” отблизо и на живо, а не на екрана.

4.
“Да обичаш двама е такава мъка!”

Среща, романтична история, вие сте влюбени. Но и със съпруга ви ви свързва нещо повече от навик. Попадате между две паралелни линии и не можете да изберете нито една...

Все пак ще ви се наложи да изберете. Не е изключено сърцето ви да бъде разбито. А може и две сърца да се окажат разбити. Не бива обаче да докарвате ситуацията дотам, че сърцата на парчета да станат три!

5.
“Ще му отмъстя на този идиот!”

Мъжът ви ви е изневерил, време е да се разплатите за рогата с рога. Отплатихте ли се? Стана ли ви по-леко? Не, нали? Така е, защото отмъщението не лекува. Ако не сте способни да простите, намерете сили в себе си и просто си идете.

http://www.blitz.bg

С 1200 любовници ставаш безсмъртен /18+/

Виртуална изневяра

Кои зодии изневеряват най-много

10 причини жените да изневеряват

Изневяра по взаимно съгласие?!

ТОП 5 на зодиите, които изневеряват най-често

Как изневеряват мъжете според зодията си? /ВИДЕО/

Ревниви любовници откраднаха пениса на мъж

Жените изневеряват повече и го крият по-успешно

Как да отмъстиш на неверника

Кои мъже изневеряват най-често

Грешките, които жените допускат със своите половинки не е толкова трудно да се отгатнат, колкото изглежда. Учени съставиха списъ

Жени Калканджиева: Мъжете изневеряват от скука

 


Сходни връзки

Пет причини, поради които жените хлътват встрани | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди