изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 14:26 EEST
Скандалът на века! Папата бил гей?    
По светаИзвестният католически блогър Андрю Съливан излезе с разкрития за Бенедикт ХVI

Известният католически блогър Андрю Съливан повдигна темата-табу, че папа Бенедикт ХVI е таен гей. Коментирайки изказването на оттеглилия се папа, че ще остане да живее във Ватикана, Съливан, който самият е гей, разкрива, че той ще живее с доверения си секретар Архиепископ Георг Генсуейн, който в същото време ще бъде и секретар на новия папа. “Двама папи – един секретар,” разсъждава Съливан. “Нещо наистина странно става тук.”

Колонката на Съливан налива още вода в мелницата на слуховете за мощно гейско лоби, управляващо Ватикана. Наскоро “Ла Република” също излезе с подобни разкрития.

56-годишният Генсуейн, наричан от италианските медии “Прекрасният Георг”, наскоро бе сложен на корицата на италианското издания на “Вог” със заглавие: “Отец Георг – не е грях да си красив.” http://www.blitz.bg

“Така че красивият мъжки компаньон на Бенедикт ще продължи да живее с него, докато работи за другия папа през деня,” пише Съливан. “Трябва ли да смятаме, че това е нормално съжителство?”

Очевидно Съливан не мисли така. В статията си той цитира и излязлата наскоро книга от Анджело Куатрочи, наречена : “Папата не е гей”, където въпреки заглавието, имало доста смущаващи неща. “Този човек Генсуейн,” пише блогърът,”очевидно е в някакъв вид любов с Рацингер (и обратното). Това не е Ватикана. Това е Мелроуз Плейс.”
 


Сходни връзки

Скандалът на века! Папата бил гей? | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди